reklama
Ja popijam czasem kawe, ale z mlekiem, innej nie wypije. Dobrze u mnie dziala na bole glowy, ktore mi ostatnio doskwieraja. Lekarka mi powiedziala, ze 1 mala kawa dziennie jest dopuszczalna i ze jak mam ochote/ potrzebe to żebym sobie nie odmawiala. Jutro imam wizyte to zapytam ją o te bóle głowy, bo we wcześniejszych ciążach nie mialam z tym problemów...Dziś wypiłam pierwszy raz od 3 miesięcy kawę. Więcej mleka mniej kawy, ale smakowało
myllenne
Fanka BB :)
Cappuccino jako że kawa z mlekiem spienionym z ekspresu Takie cappuccino jak kiedyś sie pijało i wsypywało 5 łyżeczek na szklankę to też od dawien dawna nie piję i na takie nie miałabym nawet ochoty.
ZUZA.80
@arica z tego co kojarzę, to mieszkasz w Krakowie? nie wydaje Ci się, że te bóle głowy to mogą być od smogu? ja w ostatni wtorek byłam w pracy i jak wróciłam do domu (mieszkam pod Krakowem) to myślałam, że głowa mi pęknie mówiłam o tym lekarzowi na wizycie w czwartek i powiedział mi, że przy takim powietrzu to mało kto się dobrze czuje, a już w ciąży gdzie organizm pracuje dla dwóch to w ogóle...Ja popijam czasem kawe, ale z mlekiem, innej nie wypije. Dobrze u mnie dziala na bole glowy, ktore mi ostatnio doskwieraja. Lekarka mi powiedziala, ze 1 mala kawa dziennie jest dopuszczalna i ze jak mam ochote/ potrzebe to żebym sobie nie odmawiala. Jutro imam wizyte to zapytam ją o te bóle głowy, bo we wcześniejszych ciążach nie mialam z tym problemów...
AgaRS90
Ja też się źle czuje jak smog grasuje i powietrze fatalne :/ masakra to jest , właśnie głowa zaczyna boleć@arica z tego co kojarzę, to mieszkasz w Krakowie? nie wydaje Ci się, że te bóle głowy to mogą być od smogu? ja w ostatni wtorek byłam w pracy i jak wróciłam do domu (mieszkam pod Krakowem) to myślałam, że głowa mi pęknie mówiłam o tym lekarzowi na wizycie w czwartek i powiedział mi, że przy takim powietrzu to mało kto się dobrze czuje, a już w ciąży gdzie organizm pracuje dla dwóch to w ogóle...
AgaRS90
Mmm lecę do Lidla [emoji16]Mąż kupił mi w Lidlu pyszne lody i smaku masła orzechowego, pychaaa[emoji7]
reklama
myllenne
Tez bym leciała [emoji3] ale mam w lodówce lody waniliowo orzechowe kawowe też dają radę [emoji39] ale na pewno przy okazji Lidla zakupie tamte [emoji3]Mmm lecę do Lidla [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: