reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dziś wypiłam pierwszy raz od 3 miesięcy kawę. Więcej mleka mniej kawy, ale smakowało :)
Ja popijam czasem kawe, ale z mlekiem, innej nie wypije. Dobrze u mnie dziala na bole glowy, ktore mi ostatnio doskwieraja. Lekarka mi powiedziala, ze 1 mala kawa dziennie jest dopuszczalna i ze jak mam ochote/ potrzebe to żebym sobie nie odmawiala. Jutro imam wizyte to zapytam ją o te bóle głowy, bo we wcześniejszych ciążach nie mialam z tym problemów...

Ja popijam czasem kawe, ale z mlekiem, innej nie wypije. Dobrze u mnie dziala na bole glowy, ktore mi ostatnio doskwieraja. Lekarka mi powiedziala, ze 1 mala kawa dziennie jest dopuszczalna i ze jak mam ochote/ potrzebe to żebym sobie nie odmawiala. Jutro imam wizyte to zapytam ją o te bóle głowy, bo we wcześniejszych ciążach nie mialam z tym problemów...
@arica z tego co kojarzę, to mieszkasz w Krakowie? nie wydaje Ci się, że te bóle głowy to mogą być od smogu? ja w ostatni wtorek byłam w pracy i jak wróciłam do domu (mieszkam pod Krakowem) to myślałam, że głowa mi pęknie :( mówiłam o tym lekarzowi na wizycie w czwartek i powiedział mi, że przy takim powietrzu to mało kto się dobrze czuje, a już w ciąży gdzie organizm pracuje dla dwóch to w ogóle...

Mąż kupił mi w Lidlu pyszne lody i smaku masła orzechowego, pychaaa[emoji7]
1515344840-d0d0f5fdd3110997-aaaaaa.jpeg

@arica z tego co kojarzę, to mieszkasz w Krakowie? nie wydaje Ci się, że te bóle głowy to mogą być od smogu? ja w ostatni wtorek byłam w pracy i jak wróciłam do domu (mieszkam pod Krakowem) to myślałam, że głowa mi pęknie :( mówiłam o tym lekarzowi na wizycie w czwartek i powiedział mi, że przy takim powietrzu to mało kto się dobrze czuje, a już w ciąży gdzie organizm pracuje dla dwóch to w ogóle...
Ja też się źle czuje jak smog grasuje i powietrze fatalne :/ masakra to jest , właśnie głowa zaczyna boleć :(

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry