reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Jaki tu spokój, nananana!
Co tam dzisiaj wcinacie?
Mój mąż na pizzy i piwku a ja wcinam kanapki z serkiem i ogórkiem kiszonym, zgryzam pomidorem, szpinakiem, papryka , pasztetem, lichi i popijam maślanka [emoji23]
Mmm pyszota [emoji7][emoji16]
1515180145-d6f207103b8af4ec-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ale masz smaki...
My na kolacje zjedliśmy makrele wędzoną, [emoji39]

Jaki tu spokój, nananana!
Co tam dzisiaj wcinacie?
Mój mąż na pizzy i piwku a ja wcinam kanapki z serkiem i ogórkiem kiszonym, zgryzam pomidorem, szpinakiem, papryka , pasztetem, lichi i popijam maślanka [emoji23]
Mmm pyszota [emoji7][emoji16]
1515180145-d6f207103b8af4ec-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja będę dzisiaj na kolację jadła sałatkę sledziowa :) nie mogę Was czytać jak piszecie o jedzeniu, bo już mam mega ochotę na maślanke, a do sklepu tak daaaaleko

Hej dziewczyny :)

Odnośnie pierwszych ruchów to... nie, nie poczułam jeszcze :p Ale mam pytanie do dziewczyn, które już mają ten piękny moment za sobą :) Po jakim czasie od pierwszego ruchu czułyście kolejne? I czy pojawiają się one od tej chwili systematycznie (w tym samym dniu? ) czy po pierwszym ruchu trzeba czekać znów długo na następne? :)

AgaRS90 Apetyczne kanapki! :)

Ja właśnie kończę jogurt naturalny z płatkami, jabłkiem, suszonymi śliwkami, rodzynkami, wiórkami kokosowymi i nasionami chia :) więcej do tej szklanki nawalić nie mogłam :D Jakoś bardziej mi smakuje jogurt z owocami na kolacje, a to jednak chyba lepsza opcja śniadaniowa :)

reklama
Ja pierwsze takie bardzo nieśmiałe ruchy pojedyncze poczułam tak w 14tyg ale jeszcze nie byłam pewna czy to to. Potem tak przed świętami od 17tyg już czułam codziennie po kilka razy i byłam już pewna że to ruchy bo były takie jak na początku tylko wyraźniejsze, takie pukanie, bardzo często. I teraz jakby to osłabło... Jest 19tc i czasem tylko jakieś muskanie czuje ale rzadko, nie wiem z czego to wynika, może zmieniło pozycję czy coś, jak się położę na plecach i skupie to w końcu poczuję, nie chce popaść w paranoje że coś jest nie tak ;)

Do góry