reklama
KikaRika
Moderatorka
Ale masz smaki...Jaki tu spokój, nananana!
Co tam dzisiaj wcinacie?
Mój mąż na pizzy i piwku a ja wcinam kanapki z serkiem i ogórkiem kiszonym, zgryzam pomidorem, szpinakiem, papryka , pasztetem, lichi i popijam maślanka [emoji23]
Mmm pyszota [emoji7][emoji16]
My na kolacje zjedliśmy makrele wędzoną, [emoji39]
elciaaaak
Fanka BB :)
Ja będę dzisiaj na kolację jadła sałatkę sledziowa nie mogę Was czytać jak piszecie o jedzeniu, bo już mam mega ochotę na maślanke, a do sklepu tak daaaalekoJaki tu spokój, nananana!
Co tam dzisiaj wcinacie?
Mój mąż na pizzy i piwku a ja wcinam kanapki z serkiem i ogórkiem kiszonym, zgryzam pomidorem, szpinakiem, papryka , pasztetem, lichi i popijam maślanka [emoji23]
Mmm pyszota [emoji7][emoji16]
AgaRS90
Ja się zaczynam bać [emoji23]Ja będę dzisiaj na kolację jadła sałatkę sledziowa nie mogę Was czytać jak piszecie o jedzeniu, bo już mam mega ochotę na maślanke, a do sklepu tak daaaaleko
elciaaaak
Hahaha Oby nie dopadła Cię "eksplozja"Ja się zaczynam bać [emoji23]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
nastepnawkolejce
Hej dziewczyny
Odnośnie pierwszych ruchów to... nie, nie poczułam jeszcze Ale mam pytanie do dziewczyn, które już mają ten piękny moment za sobą Po jakim czasie od pierwszego ruchu czułyście kolejne? I czy pojawiają się one od tej chwili systematycznie (w tym samym dniu? ) czy po pierwszym ruchu trzeba czekać znów długo na następne?
AgaRS90 Apetyczne kanapki!
Ja właśnie kończę jogurt naturalny z płatkami, jabłkiem, suszonymi śliwkami, rodzynkami, wiórkami kokosowymi i nasionami chia więcej do tej szklanki nawalić nie mogłam Jakoś bardziej mi smakuje jogurt z owocami na kolacje, a to jednak chyba lepsza opcja śniadaniowa
Odnośnie pierwszych ruchów to... nie, nie poczułam jeszcze Ale mam pytanie do dziewczyn, które już mają ten piękny moment za sobą Po jakim czasie od pierwszego ruchu czułyście kolejne? I czy pojawiają się one od tej chwili systematycznie (w tym samym dniu? ) czy po pierwszym ruchu trzeba czekać znów długo na następne?
AgaRS90 Apetyczne kanapki!
Ja właśnie kończę jogurt naturalny z płatkami, jabłkiem, suszonymi śliwkami, rodzynkami, wiórkami kokosowymi i nasionami chia więcej do tej szklanki nawalić nie mogłam Jakoś bardziej mi smakuje jogurt z owocami na kolacje, a to jednak chyba lepsza opcja śniadaniowa
reklama
Ja pierwsze takie bardzo nieśmiałe ruchy pojedyncze poczułam tak w 14tyg ale jeszcze nie byłam pewna czy to to. Potem tak przed świętami od 17tyg już czułam codziennie po kilka razy i byłam już pewna że to ruchy bo były takie jak na początku tylko wyraźniejsze, takie pukanie, bardzo często. I teraz jakby to osłabło... Jest 19tc i czasem tylko jakieś muskanie czuje ale rzadko, nie wiem z czego to wynika, może zmieniło pozycję czy coś, jak się położę na plecach i skupie to w końcu poczuję, nie chce popaść w paranoje że coś jest nie tak
Podziel się: