Just&yna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smyrniecia i bąbelki poczulam tak 14tydzień a te porządne to w święta...czyli 18 tydzień...nie da się ich pomylić ...czasami aż gilaja od środka
To normalne, nie regularne, szczegolnie po słodkim
No chyba ze to dzisiejsza maslanka z ogorkami kiszonymi... [emoji23] co jest b prawdopodobne [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny chyba czuje! Nie wiem czy to to, czy się nakręcam.. Ale czuje to coraz wyraźniej! A przynajmniej tak mi się wydaje [emoji23]
Wybaczcie moje podniecenie ale to moja pierwsza ciąża i chyba jestem tu z najmłodsza ciąża (wg om 21.06 choc obstawiam później bo owu byla pozno) tylko czytam że wam już dzidzia fika a u mnie nic!