reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja poczułam mocniejsze 3 uderzenia a potem dopiero na drugi dzień...nieraz jest tak że za prawie za każdym razem jak zjem....Szczególnie coś słodkiego...a nie raz tylko wieczorem...nie mam stałych godzin...fakt jak przywali znienacka to można się przestraszyc

reklama
Ja poczułam mocniejsze 3 uderzenia a potem dopiero na drugi dzień...nieraz jest tak że za prawie za każdym razem jak zjem....Szczególnie coś słodkiego...a nie raz tylko wieczorem...nie mam stałych godzin...fakt jak przywali znienacka to można się przestraszyc

Smyrniecia i bąbelki poczulam tak 14tydzień a te porządne to w święta...czyli 18 tydzień...nie da się ich pomylić ...czasami aż gilaja od środka

Dziś przeszłam się do takiego dużego sklepu- hurtowni z rzeczami dla dzieci, tak się chciałam rozejrzeć jaki jest wybór, jakie ceny itp i powiem wam że zgłupiałam tam całkiem. Tyle było różnych rzeczy, gadżetów że nie potrafiłam się odnaleźć, chyba jednak wolę zakupy internetowe, jakoś łatwiej mi porównać ceny i ew od razu sprawdzić opinie. A Wy macie plan kompletować wyprawkę w sklepie czy przez Internet? Fakt że takich konkretnych rzeczy typu łóżeczka, foteliki czy wózki wybór był bardzo duży i tu wiadomo fajnie zobaczyć na żywo, więc na pewno skorzystam. No i w tym nastroju zaczęłam pisać sobie w zeszycie moja listę wyprawkowa, którą zacznę powoli realizować jak tylko dowiem się kto tam siedzi w środku ;)

To normalne, nie regularne, szczegolnie po słodkim ;)

Ja też wczoraj piekłam oponki serowe ;p zjadłam kilka i brzuch mnie bolał, tyle z tego miałam ;) teraz zjadam jogurt naturalny i 7days a.., nie zbyt zdrowo ;) Moje niespełna 3 letnie dziecko jest tak absorbujace, że ciężko mi tu sensownie coś do was napisac, staram się chociaż na bieżąco podczytywac, dzisiaj dalyscie czadu- 16 stron nadrabialam plus nowe wątki ;D

to co będę dokupywać to pewnie internetowo, bo jest większy wybór i z reguły taniej :) większe rzeczy, zwłaszcza wózki warto obejrzeć na żywo, a potem szukać w necie okazji

Dziewczyny chyba czuje! Nie wiem czy to to, czy się nakręcam.. Ale czuje to coraz wyraźniej! A przynajmniej tak mi się wydaje [emoji23]
Wybaczcie moje podniecenie ale to moja pierwsza ciąża i chyba jestem tu z najmłodsza ciąża (wg om 21.06 choc obstawiam później bo owu byla pozno) tylko czytam że wam już dzidzia fika a u mnie nic!

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Dziewczyny chyba czuje! Nie wiem czy to to, czy się nakręcam.. Ale czuje to coraz wyraźniej! A przynajmniej tak mi się wydaje [emoji23]
Wybaczcie moje podniecenie ale to moja pierwsza ciąża i chyba jestem tu z najmłodsza ciąża (wg om 21.06 choc obstawiam później bo owu byla pozno) tylko czytam że wam już dzidzia fika a u mnie nic!

9ewnqqmzi7le71mi.png
No chyba ze to dzisiejsza maslanka z ogorkami kiszonymi... [emoji23] co jest b prawdopodobne [emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry