AgaRS90
Fanka BB :)
Masz jakieś zdj?Hej ja po wizycie, wszystko ok, termin z USG nadal się zgadza z tym z miesiączki.
Płeć znasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz jakieś zdj?Hej ja po wizycie, wszystko ok, termin z USG nadal się zgadza z tym z miesiączki.
Czeka się około tygodnia, ale przez Nowy Rok mogą być poślizgi w wynikach..Robiła któraś z Was może posiew moczu? Ile czekałyście na wynik? Ja oddałam próbkę 27,12 i do dziś nie ma wyników a jutro mam wizytę. Jeszcze przed wizytą zadzwonię czy są te wyniki.
Wyniki miałam dobre, gin chciał ten posiew ze względu na ten kamień w nerce sprawdzić czy coś tam nie wyszło, choć sam w tą wątpił ale dla pewności kazał robić Mocz ogólny to tak był na drugi dzień.
Zaciekawiła mnie tym stwierdzeniem że tylko w 12 tyg,mnie się wydawało że jednak w tym 20tez bo tam oceniają narządy wszystkie.. Znalazłam taki artykuł:To jest chyba wymóg dla genetycznych tylko w tym 13tyg
Czytałam na mamaginekolog że na pokowkowe nie trzeba
No właśnie nie mam zdjęcia, a o płeć zapomniałam zapytać. Dowiem się pod koniec stycznia na połówkowych, już nie długo.[emoji6]Masz jakieś zdj?
Płeć znasz ?
Właśnie ja wiem ze dłużej ale jutro już minie tydzień. Myślałam że skoro oddałam w czw do do wtorku spokojnie się wyhoduj bądź lepiej nie [emoji6]Na posiew zawsze czeka się dłużej bo on idzie do cieplarki i sprawdzają czy rozwijają się bakterie i/ lub grzyby..