Przez to, że to oddział i poza pacjentkami nikt nie może tam wchodzić.Super
Szkoda że ma, nie mógł wejść na USG, dziwne to.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Jaka firma?dziewczyny, a znacie czarne mydło? ja zakupiłam kilka dni temu na promocji w Rossmannie i jestem zachwycona świetnie oczyszcza i nawilża, a przy tym ma piękny zapach takiego mydła jaki kiedyś było. no i same naturalne składniki polecam
AgaRS90
To super [emoji7][emoji173] gratulacje!Hey dziewczyny już po prenatalnym wszystko super Maluch rośnie, zdrowy, żadnego ryzyka. Ma już 56g, wg USG to 13tc także prawidłowo rozwija się
Trafiłam do szpitala w którym będę rodzić, mój mąż nie mógł wejść ze mną, bo czekałam na oddziale gin na badanie...szkoda. Przyznam, że przez chwile miałam syndrom fartucha Szpital, piguły, łóżka...siedziałam jak na skazaniu, obok trakt porodowy i oddział noworodkowy..Ale miła atmosfera, spotkałam mojego lekarza, a genetyk który mi robił USg bardzo fajny gość. Włączył sobie swoją ulubioną rockową muzykę, podśpiewywał, tyle mi naopowiadał na tym USG, że leżąc juz mi się spać zachciało
Wyniki krwi dostanę jak napiszę sms'a. Jeżeli by było coś nie tak, to będą dzwonić.
Nie wiemy kto jeszcze mieszka w brzuszku, bobas tak się kręcił, że ciężko było uchwycić
Jestem spokojna i Happy.
A ile ma cm?
AgaRS90
Cudo [emoji7]
Moje bobo [emoji5][emoji5]
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aniaAsia222
O jejku ja nie dam rady teraz na pewno wypić tej cholernej glukozy niecierpię tego... Ale dla dziecka muszę wszystko wytrzymać... byłaś pod stałą opieką diabetologa ?Witam.
Ja pierwsza ciaze też miałam z przygodami.
Niedoczynność tarczycy, później cukrzyca ciążowa. Miałam nie przyjemność picia trzy razy tego paskudztwa. Ale synek zdrowy. Miał podawana glukoza po porodzi i sprawdzali poziom cukru.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Eeeh wizyta na 16 a ja jeszcze siedzę bo jak zwykle 2h opóźnienie lekarz ma więc pewnie po 18 wejdę dopiero
AgaRS90
Współczuję :/ ja to ma szczęście wchodzę na czas, a jak jestem przed czasem 5min i gabinet wolny to też woła lekarz.Eeeh wizyta na 16 a ja jeszcze siedzę bo jak zwykle 2h opóźnienie lekarz ma więc pewnie po 18 wejdę dopiero
Dobra książka i kilo cierpliwości!
Daj znać po
Effa84
Ja jak miałam mieć badana glukozę, to mąż mi dał w butelce sok z cytryny. Dolałam to do tego cukru i naprawdę było ok w smaku.
Pytałam się przed badaniem czy można i mówiły że nie ma żadnego problemu. Nie wpłynie to na wyniki.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałam się przed badaniem czy można i mówiły że nie ma żadnego problemu. Nie wpłynie to na wyniki.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Olasec
No na dodatkowe polowkowe to ciężko z zapisami do niektórzy lekarzy...trzeba by było 2 miesiące przed....nie mówiąc o tym że jakbym chciała być prowadzona przez lekarza u którego robiłam ust genetyczne to musiałabym się zapisać miesiąc przed ciąża[emoji1]
A tak poza tym to opowiem wam co mi.się trafiło...wczoraj pisałam że chyba mam jakaś infekcje...W nocy Tak mnie klucie w pochwie złapali że od 2 w nocy tylko przysypialam i budziłam się...takie pulsujace klucie..nie miałam tego wcześniej...rano wstałam I jakby jajników lewy mnie bolał...poszłam do lekarza tego co mnie na NFZ prowadzi i zapisał mi globulki ...
No i jeszcze po wizycie odebrałam wyniki moczu i chyba mam w nim pojedyncze bakterie i liczne kryształki szczawianu wapnia ....dupa już nie będę się stresowala powtórzę wyniki w styczniu przed wizytą ...może źle pobralam próbkę moczu...I będę pila więcej wody na te kryształki .... któraś ma podobnie z tym moczem?
Ja mam ciągle bakterie w moczu. Brałam urinal ale chyba nie obejdzie się bez antybiotyku.
Podziel się: