reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Wiesz tyle, że ja już dawno nie mogę wielu rzeczy roić bo mam brzunio a gdzie tam do końca. No i kręgosłup daje znac o sobie. Brzunio ma swoje plusy ale też minusy :)

No właśnie miałam jeszcze dopowiedzieć, że teraz wyczekujemy tego brzuszka niecierpliwie, a pewnie za parę tygodni będziemy ostro przeklinać jak przyjdzie pomalować paznokcie, zawiązać buty, ogolić nogi... :D

No właśnie miałam jeszcze dopowiedzieć, że teraz wyczekujemy tego brzuszka niecierpliwie, a pewnie za parę tygodni będziemy ostro przeklinać jak przyjdzie pomalować paznokcie, zawiązać buty, ogolić nogi... :D
no ja do tego w nocy wstaję 3 razy na siku, 2 razy budzi mnie kot, 1 raz pies, 3 razy kręgosłup :D mój organizm będzie przygotowany w 100% na przyjście dziecka :D

Witajcie w sobotę ;)
Noc taka sobie, bo młody nie zdążył do wc i trzeba było przebierać kilka razy. Ja i mąż czujemy że coś nam w brzuchu się przelewa, postanowiłam lekko pojeść ten dzień, dwa wodę małymi łykami. Młody też na diecie, tyle że on głodny i chciałby wszystko, a nie może :(
Dzisiaj rano spadł śnieg, jest pięknie;) Jeszcze przy choince to magię świąt już czuję :)
Ja też ciągle wyczekuję brzuszka, wiem że troszkę się zaokrągliłam, ale czekam aż będzie już widoczny :) Nie taki wzdęciowy, ale prawdziwy ciążowy :)
W poprzedniej ciąży byłam chuda, to dlugo brzuszka nie miałam, teraz może szybciej doczekam :)

Śniegu też zazdroszczę! :D (Ostatnio ciągle czegoś komuś zazdroszczę :D )
To biorąc to wszystko pod uwagę, będę cierpliwie czekać na brzuszek hehe :)
U mnie dzisiaj w planie placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym:cool2: (mąż obiecał), a poza tym zakupy i hiper gruntowne porządki w domu. W soboty mam zawsze nadmiar energii :)

@kasiaa12 to się biedak musiał na męczyć [emoji29]

Witam się z rana. Ale po spałam w nocy. Synek się zlitowal raz tylko się obudził .
Wczoraj u braliśmy choinke. I jak jiz zaczęłam czuć ten świąteczny klimat to dostałam wiadomość ze córeczka znajomej zmarła wczoraj podczas operacji. W październiku skończyła 2 latka. Ale nie zlicze ile ta malutka miała operacji. Urodziła się z bardzo poważna wada genetyczna serduszka. Większość czasu w szpitalach spędzali wiecznie podpieta pod niezliczoną ilość rurek. Podziwiam jej mamę o taka walkę o dziecko. Lekarz proponował jej usunięcie ciąży ze względu na ta wadę ale mimo wszystko dala jej szansę i niestety przegrali. Cały wieczór byłam przybita... bo jiz prawie na prostej były [emoji29]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne są takie historie.. ;(

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć mamuśki ja to dziś średnio pospalam...jakieś głupie sny miałam już nie pamiętam co ale wiem że głupoty[emoji20] wczoraj użyłam ostatnie okno ...teraz czas na szafki w kuchni[emoji12] nie wiem kiedy ale do świąt chyba zdążę [emoji1] zaraz wstaję i robię śniadanko...mieliśmy dziś iść do znajomych...Ale coś się znowu skomplikowalo i nie wiem czy dojdzie do skutku ... trudno dowiedza się wszyscy w maju jak urodze[emoji13]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Śniegu też zazdroszczę! :D (Ostatnio ciągle czegoś komuś zazdroszczę :D )
To biorąc to wszystko pod uwagę, będę cierpliwie czekać na brzuszek hehe :)
U mnie dzisiaj w planie placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym:cool2: (mąż obiecał), a poza tym zakupy i hiper gruntowne porządki w domu. W soboty mam zawsze nadmiar energii :)
A ja wczoraj po południu przy okazji porządków w kuchni zrobiłam łazanki i będą na dzisiaj, akurat się przegryza;) No i pewnie na poniedziałek;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nastepnawkolejce Placki ziemniaczane :cool2: uwielbiam placki z sosem mięsnym, pieczarkowym , z cukrem, z jogurtem ... no i narobiona ochota ;) a dzis już jem u rodziców, i nie wiem co tam zrobią.
Miałam właśnie dziś wziąć się na porządki przed świętami, ale pomyślałam, że mam jeszcze cały tydzień przyszły wolne to zdąże. I tak sporo rzeczy poczeka na mężą.

Też mam brzuszek taki fajny, niby wiem że to mój tłuszczyk ale pod spodem wypycha się dzidzia i odrazu inaczej się z tym czuje ;) Ciągle też nie mogę się oduczyć takich szybkich ruchów, przy wstawaniu czy siadaniu na łóżku.

Do góry