ZUZA.80
Fanka BB :)
ja!Dziewczyny, która patrzy na Koronę?
Dzisiaj 2sezon rusza [emoji7]
[emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja!Dziewczyny, która patrzy na Koronę?
Dzisiaj 2sezon rusza [emoji7]
[emoji7]
Ja zawsze na biegunkę jem jajko gotowane na sucho bez chleba bez żadnych innych dodatków i bez popijania woda ani niczym innym i zawsze mi pomaga jak ręka odjalDziewczyny na biegunkę dla Was i dzieci żadnych jogurtów, ani tym podobnych..
Dieta sucha, czyli flipsy, biszkopty, herbatniki, paluszki solone, sucharki,rogalik maślany, sucha bułka...
No i dużo wody, ew można pić czarna herbatę gorzką lub lekko słodzoną..
Następnego dnia można już zjeść bułkę z masłem, lekki rosołek na samych warzywach z ryżem, ew ryż z jabłkami..
Później jak już nie ma biegunki można serek homo waniliowy typu danio i szynkę delikatną dołączyć.
I żadnych specyfików typu stoperan, żeby to ci ma "wylecieć wyleciało a nie kisiło się w środku..."
A jak są wymioty to pić małymi łykami często.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Cię kręcą takie klimaty to zobacz też sobie Dynastie Tudorów (chyba, że znasz) [emoji7]
dzięki za polecenie zerknę jak znajdę wolniejszy wieczór (a z tym ostatnio kiepsko)Jak Cię kręcą takie klimaty to zobacz też sobie Dynastie Tudorów (chyba, że znasz) [emoji7]
Ja oglądam już 2 raz, właśnie zaczęłam 2 sezon[emoji7]
Uwielbiam [emoji173]
Też widziałam, cudowny Londyn [emoji7] w którym też jestem zakochana [emoji16][emoji173] byłam 4 razy i nadal mi mało !dzięki za polecenie zerknę jak znajdę wolniejszy wieczór (a z tym ostatnio kiepsko)
ja uwielbiam seriale/ filmy osadzone w Wlk. Brytanii, zwłaszcza historyczne. Ostatni wersja Sherlocka Holmesa (ten serial z Benedictem Cumberbatch) mnie oczarowała
Dziwne trochę że kazał poczekać aż samo odpadnie a mały teraz cierpiWracaj szybko do zdrowia.
My wczoraj wylądowaliśmy z mały na pogotowiu stomatologicznym.[emoji22][emoji22] złamała mu się górną jedynka. Na szczęście nie do korzenia bo trzeba by było usuwać. Jak narazie mu się trzyma. Ale dentysta powiedział ze jak się trzyma niech tak będzie z czasem mu dopadnie ten kawałek. Nic twardego nie może jeść. Ciężko mu się napić i zjeść środek bułki.
Noc była ciężka mało co spałam. A dziś jeszcze urodziny małego..
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom