reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny, która patrzy na Koronę?
Dzisiaj 2sezon rusza [emoji7]
1512749265-6b90145e89842010-aaaaaa.jpeg

[emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja!

reklama
Dziewczyny na biegunkę dla Was i dzieci żadnych jogurtów, ani tym podobnych..
Dieta sucha, czyli flipsy, biszkopty, herbatniki, paluszki solone, sucharki,rogalik maślany, sucha bułka...
No i dużo wody, ew można pić czarna herbatę gorzką lub lekko słodzoną..

Następnego dnia można już zjeść bułkę z masłem, lekki rosołek na samych warzywach z ryżem, ew ryż z jabłkami..
Później jak już nie ma biegunki można serek homo waniliowy typu danio i szynkę delikatną dołączyć.

I żadnych specyfików typu stoperan, żeby to ci ma "wylecieć wyleciało a nie kisiło się w środku..."

A jak są wymioty to pić małymi łykami często.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze na biegunkę jem jajko gotowane na sucho bez chleba bez żadnych innych dodatków i bez popijania woda ani niczym innym i zawsze mi pomaga jak ręka odjal

Jak Cię kręcą takie klimaty to zobacz też sobie Dynastie Tudorów (chyba, że znasz) [emoji7]
Ja oglądam już 2 raz, właśnie zaczęłam 2 sezon[emoji7]
Uwielbiam [emoji173]
1512753060-e06b7ec4c322dd5d-aaaaaa.jpeg

dzięki za polecenie :) zerknę jak znajdę wolniejszy wieczór :) (a z tym ostatnio kiepsko)
ja uwielbiam seriale/ filmy osadzone w Wlk. Brytanii, zwłaszcza historyczne. Ostatni wersja Sherlocka Holmesa (ten serial z Benedictem Cumberbatch) mnie oczarowała

dzięki za polecenie :) zerknę jak znajdę wolniejszy wieczór :) (a z tym ostatnio kiepsko)
ja uwielbiam seriale/ filmy osadzone w Wlk. Brytanii, zwłaszcza historyczne. Ostatni wersja Sherlocka Holmesa (ten serial z Benedictem Cumberbatch) mnie oczarowała
Też widziałam, cudowny Londyn [emoji7] w którym też jestem zakochana [emoji16][emoji173] byłam 4 razy i nadal mi mało !

Dziękuje :) Ja póki co czuje się dobrze. Nie biorę nic zapobiegawczo, ale dzisiaj nie będę spała z chłopakami w jednym łóżku, bo się boje, że może mnie zarazić.
Synek już lepiej, dostaje leki na biegunkę i się uspokoiło.

Dzień Dobry! Znowu sobota :D

Pisałyście o świętach wcześniej. Ja od ponad 8 lat mieszkam daleko od rodziny i zawsze przygotowywałam Wigilię, mimo że spędzaliśmy z mężem ten czas sami. Zawsze był szał przedświątecznych porządków, prawdziwa choinka, świąteczne potrawy, prezenty i Kevin w TV :D Kocham ten czas :) Jak pojawi się dzieciątko to pewnie dopiero mój świr świąteczny nabierze na mocy :D
Zdrówka dla Was dziewczyny, bo widzę, że sezon na choróbska ruszył.

Wracaj szybko do zdrowia.
My wczoraj wylądowaliśmy z mały na pogotowiu stomatologicznym.[emoji22][emoji22] złamała mu się górną jedynka. Na szczęście nie do korzenia bo trzeba by było usuwać. Jak narazie mu się trzyma. Ale dentysta powiedział ze jak się trzyma niech tak będzie z czasem mu dopadnie ten kawałek. Nic twardego nie może jeść. Ciężko mu się napić i zjeść środek bułki.
Noc była ciężka mało co spałam. A dziś jeszcze urodziny małego..

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziwne trochę że kazał poczekać aż samo odpadnie a mały teraz cierpi :(

reklama
@kasiaa12 to się biedak musiał na męczyć [emoji29]

Witam się z rana. Ale po spałam w nocy. Synek się zlitowal raz tylko się obudził .
Wczoraj u braliśmy choinke. I jak jiz zaczęłam czuć ten świąteczny klimat to dostałam wiadomość ze córeczka znajomej zmarła wczoraj podczas operacji. W październiku skończyła 2 latka. Ale nie zlicze ile ta malutka miała operacji. Urodziła się z bardzo poważna wada genetyczna serduszka. Większość czasu w szpitalach spędzali wiecznie podpieta pod niezliczoną ilość rurek. Podziwiam jej mamę o taka walkę o dziecko. Lekarz proponował jej usunięcie ciąży ze względu na ta wadę ale mimo wszystko dala jej szansę i niestety przegrali. Cały wieczór byłam przybita... bo jiz prawie na prostej były [emoji29]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry