reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Mmm pycha [emoji7]Dobre też jest ciasto francuskie a w środku kurczak z cebulą i pieczarkami, albo bez nich.. Smaczne na ciepło i na zimno.
Ciasto dzielisz na kwadraty/ trójkąty i zawijasz w nie farsz, jako takie pierożki.
Dobre też jest że szpinakiem, cebulą i serem np feta..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Jak każdemu 8latkowi, tak myślę [emoji14]mam w domu 8-latka, który nie ma i na razie nie dostanie laptopa. jest mu on obecnie całkowicie zbędny
Po co takiemu dziecku swój laptop/tablet/komputer?
ZUZA.80
no ja nie wiem. tym bardziej, że wydaje mi się że same dzieci jakoś też nie bardzo palą się do posiadania takiego sprzętu. to wymysł rodziców/ dziadków/ chrzestnych żeby coś takiego dziecku kupićJak każdemu 8latkowi, tak myślę [emoji14]
Po co takiemu dziecku swój laptop/tablet/komputer?
KikaRika
Moderatorka
A żebyś wiedziała...Mmm pycha [emoji7]
Mecenasowa27
Dziękuję za pomysł czytałam też o tym w InternecieDobre też jest ciasto francuskie a w środku kurczak z cebulą i pieczarkami, albo bez nich.. Smaczne na ciepło i na zimno.
Ciasto dzielisz na kwadraty/ trójkąty i zawijasz w nie farsz, jako takie pierożki.
Dobre też jest że szpinakiem, cebulą i serem np feta..
KikaRika
Moderatorka
Z jednej rolki ciasta wychodzi ok 12 kwadracików średniej wielkości. Więc lepiej 2-3 ciasta kupić, w zależności ile Was będzie..Dziękuję za pomysł czytałam też o tym w Internecie
Asia2104
A sałatka z zupek chinskich? Taka salatka- nie sałatka a zawsze robi wrażenie.No właśnie w naszym towarzystwie już przebrzydle bo zawsze są na spotkaniach ;(
Mecenasowa27
Może zależy kto jak robi ja raz jadłam u kogoś to mi nie smakowała :-) A sama też zupek chińskich nie uznaje :-)A sałatka z zupek chinskich? Taka salatka- nie sałatka a zawsze robi wrażenie.
reklama
Asia2104
Więc też obstawiam owocową albo nugetsyMoże zależy kto jak robi ja raz jadłam u kogoś to mi nie smakowała :-) A sama też zupek chińskich nie uznaje :-)
Podziel się: