Just&yna
Fanka BB :)
Link do: Witaminy dla ciężarnych | Kopalnia Mamy
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam vita-miner prenatal i jak sprawdziłam z tą tabelka to nie jest najgorzej tylko ma mniej magnezu i witaminy D niż zalecają a DHA w ogóle nie ma. Ciekawe ile kosztuje kupić same tabletki z DHA bo piszą że możnaLink do: Witaminy dla ciężarnych | Kopalnia Mamy
Dobrze jeszcze nie będę spała więc napiszę :-) :-)@Mecenasowa27 przypomnij mi się koło 20.30 to ci podeślę przepis na pierniki. Jak ostygna po zaraz po upieczeniu są twarde ale na drugi dzień bajka. Moje teraz mają 3 dnia a rozpływaja się w ustach [emoji39]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Słodka Strona: Miękkie Pierniczki w Czekoladzie (ala Pierniczki Alpejskie)Dobrze jeszcze nie będę spała więc napiszę :-) :-)
Te na zdjęciach wyglądają oblednie :-)Link do: Słodka Strona: Miękkie Pierniczki w Czekoladzie (ala Pierniczki Alpejskie)
Tu masz linka ja robiłam wszystko razy dwa i wyszło mi 80 sztuk.
Myślałam że nie od kopie na telefonie tego bo mam jedynie na kompie zapisana stronę. Ale przysięgam ze jeszcze lepszych domowych pierników nie jadłam a przeszłam juz przez wiele przepisów
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz podać jak nieskomplikowany przepis i nie będzie trzeba stać pół dni przy nich w kuchni to można zrobić. Swoją drogą niedługo idę na l4 to będzie czas na popisy kulinarne więc fajnie pozbierać sprawdzone smaczne przepisy :-) może ktoś jeszcze ma jakie ciekawe pomysły na słodkości albo przekąski lub inne smaczne dania? :-)Dziewczyny co do pierniczków to mam sprawdzony patent żeby szybko zmiękły..
Do puszki/pojemnika z piernikami wkładamy kawałki przekrojonego jabłka.
Ja mam przepis na pyszne ciastka z masłem orzechowym, jakbyście chciały
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
.