Dolej sobie do tego domowego soku - wyjdzie smaczny, słodki kisielekWiem do czego się zmuszam ...do tego kleiku z siemienia lnianego ...żeby to rano przed śniadaniem polknac...To jest jedyna rzecz ale jak nie zjem dwa dni to już widzę efekty ...
reklama
Mi się wydaje czasem że coś tam się lekko kotłuje w brzuchu, dziś jak stałam przy zlewie to jakby mnie ktoś tak dwa razy lekko dotknął od środka, dziwne to było, ale przez to że to pierwsza ciąża to do końca nie wiem czego się spodziewać więc może mi się wydawać no i cały czas mam wzdęcia więc tym bardziej ciężko rozpoznać. Liczę, że może na Święta Dzidziuś nam zrobi niespodziankę i się trochę bardziej ujawniDzięki dziewczyny za wszelkie porady. W weekend muszę się wykurowac bo w poniedziałek wyjeżdżam na tygodniowe szkolenie do Katowic.
Czy któraś z Was poczuła już ruchy? Dam sobie rękę uciąć ze dzisiaj poczułam i to dwa razy pod rząd :-)
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Dziewczyny możecie podać ta stronę do sprawdzania kosmetyków bo dawno ten był podany link i już się nie dokopie do niego
KikaRika
Moderatorka
Link do: Sroka o....Dziewczyny możecie podać ta stronę do sprawdzania kosmetyków bo dawno ten był podany link i już się nie dokopie do niego
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Bostonka. Na szczęście nie najgorsze.
Teraz tylko musze mieć nadzieję że się nie zarażę. Powiedziała mi żebym się nie martwiła bo jestem już prawie w 12 tyg. I że wszystkie zalążki palców itp się utworzyły. A wirusowka mogłaby na to wpłynąć. Więc tego się trzymam żeby nie zwariować.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tylko musze mieć nadzieję że się nie zarażę. Powiedziała mi żebym się nie martwiła bo jestem już prawie w 12 tyg. I że wszystkie zalążki palców itp się utworzyły. A wirusowka mogłaby na to wpłynąć. Więc tego się trzymam żeby nie zwariować.
waniliowe.love
Teraz co drugie dziecko łapie to dziadostwo :/ dobrze ze poszłaś do lekarza bynajmniej wiesz co to. Oby paznokcie mu nie zaczęły schodzić bo czasami tak się kończy to paskudztwoBostonka. Na szczęście nie najgorsze.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Paulina1645
Aktywna w BB
A ja dziś zrobiłam pierniczki
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mecenasowa27
Dziekuje
Szybkiego powrotu do zdrówka dla dzieciaczka, biedactwo. I dla Ciebie zdrówka byś się nie zarazilaBostonka. Na szczęście nie najgorsze.
Dziewczyny podajcie sprawdzony dobry przepis na pierniki żeby nie były na drugi dzień jak kamień :-)
A ja dziś zrobiłam pierniczki
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Na biegunie zimna też w końcu zrobiło się pięknie biało, pada cały dzień ale jest chlapa bo tylko 0 stopni. Szkoda tylko że ma być tak biało do Mikołajek
Podziel się: