reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Właśnie wróciłam z kontroli. Malec ma juz 5,5cm serduszko bije jak należy, nawet przez moment uniósł rączkę co można porównać do przywitania sie. :) co do genetycznych mój lekarz prowadzący nie naciska, stwierdził ze wszystko wyglada w porządku, powiedział ze możemy to zrobić dla własnego spokoju.
Następna wizyta 14 grudnia

Mam jeszcze pytanie odnoście witamin, czy polecacie jakies szczególnie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wróciłam z kontroli. Malec ma juz 5,5cm serduszko bije jak należy, nawet przez moment uniósł rączkę co można porównać do przywitania sie. :) co do genetycznych mój lekarz prowadzący nie naciska, stwierdził ze wszystko wyglada w porządku, powiedział ze możemy to zrobić dla własnego spokoju.

super.gratulscje[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A wracając do kontroli szyjki. ..... moja położną zgłosiła mnie na kontrolę do gina ż racji szewka w 1 ciąży i przedwczesnego porodu. w środę mam wizytę, właśnie dzwonili że szpitala żeby się zgłosić na badanie :) i konsultacje z lekarzem. chyba zmienię zdanie o brytyjskiej służbie zdrowia :) . No i trzymajcie kciuki bo ż moja szyjka może być cienko . po ostatnim porodzie kiepsko zszyta i cały czas lekko otwarta.

Ja po poronieniu całą ciążę mam prowadzoną w szpitalu. Powiedzieli, żebym nie szukała położnej tylko od razu szła do lekarza rodzinnego po skierowanie do szpitala.

Ja po poronieniu całą ciążę mam prowadzoną w szpitalu. Powiedzieli, żebym nie szukała położnej tylko od razu szła do lekarza rodzinnego po skierowanie do szpitala.
tez ż Uk? to moja 1 ciaza w uk więc wszystko tylko na podstawie wywiadu. troche bylam przerażona tym wszystkim, ale że ż natury jestem bardzo opanowana osoba to staram się nie panikowac. nie mam za bardzo wyboru heh

W Holandii, ale tu jest podobny system jak w UK. Też jak ciąża przebiega prawidłowo i nie ma obciążonego wywiadu to się ginekologa na oczy nie widzi. Rodzi się też z położną, często w domu.

Witajcie !
Przykro mi, że kolejna osoba od nas odchodzi :( Powodzenia

Ja jestem po wizycie. Mam anemie, ale poza tym to ok. widziałam moje maleństwo jak machało nóżkami i ciągnęło pępowinę :)
Dostalam l4, także od jutra zaczynam nowy etap w życiu :) Slow life :D
Od wczoraj mam takie przemyślenia, że przy pierwszym dziecku jakiś etap się skończyl, teraz znowu kończy się jakiś etap :) Mam nadzieję, że na zwolnieniu nie zwariuję, bo pracując miałam plan na cały tydzień, a teraz będę inaczej planować :)

W Holandii, ale tu jest podobny system jak w UK. Też jak ciąża przebiega prawidłowo i nie ma obciążonego wywiadu to się ginekologa na oczy nie widzi. Rodzi się też z położną, często w domu.
A pracujesz czy dostałaś zwolnienie?

Akurat ja na 1 trymestr brałam Femibion Natal 1, mnie odpowiadał nie czułam po nich jakichś skutków ubocznych itp. Teraz mam zmienić już na 2 trymestr więc jeszcze poszperam. Ale z tego co czytałam to to bardzo indywidualna sprawa z witaminami, jednym te podpasują a druga będzie po nich wymiotować więc chyba ciężko polecać :)

reklama
To dobrze że masz czas na pezekazanie obowiazkow. Ja odchodzilam na zwolnienie z dnia na dzien. I opindol dostalam ze odeszlam z bolami i plamieniem. Nic nie szlo wytlumaczyc.. Na koniec zostalam okrzyknięta oszustka bo mialam pracować do lipca a z przyczyn oczywistych odeszłam poczatek czerwca

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra. to powinnaś poświęcić swoje zdrowie i swojego dziecka bo ktoś ma chore wyobrazenia. niektorzy ludzie to jednak mają nasrane w glowie. ty oszustko ty [emoji12] [emoji14]

Do góry