ZUZA.80
Fanka BB :)
no ja mam tylko doświadczenia właśnie z mniejszych miejscowości i może dlatego są dobre a GP to rzeczywiście czasami są b. niedouczeni, trzeba trafić.Ja kilka lat mieszkałam tu w dużych miastach , no i tam opieka w gp to była porażka. A wiedza lekarzy moim skromnym zdaniem zadna(jak trafiłam ż córka z zapaleniem płuc do lekarza a ten przyłożył jej stetoskop do obojczyka i stwierdził że wszystko ok i to jakiś wirus to mi się słabo zrobilo) teraz od 1.5 roku mieszkam na wiosce i widzę przeogromna roznice. córka z astma , co 6-8 m-cy mamy konsultacje że specjalista.sami przesyłają zaproszenie. jak jechałam ż tym płamieniem w 6 tyg do szpitala to też bylam przekonana że już po wszystkim .A jednak zostałam miło zaskoczona bo nikt mnie nie zbyl i badali do póki nie ustalili źródła krwawienia. może tu tkwi różnica. mniej pacjentów, więcej czasu i bardziej się przykladaja
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
za to np. po poronieniu otrzymałam tam naprawdę b. dobrą opiekę i wsparcie. że nie wspomnę o darmowych wszystkich szczepionkach i receptach dla dzieci (my np. dostawaliśmy Oilatum na receptę)