Skąd jesteś? W dużych miastach przy szpitalach działają poradnie chorób zakaźnych, tak mogłabys spróbowaćObdzwonilam wszystkich lekarzy pierwsza wizyta jutro 17.45 nikt mnie wcześniej nie przyjmie skadł
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Belgia tutaj wszystko wygląda inaczej z leczeniemSkąd jesteś? W dużych miastach przy szpitalach działają poradnie chorób zakaźnych, tak mogłabys spróbować
AgaRS90
Zadzwoń i zapytajJa juz po. Na szczęście wszystko w porządku. 37.5mm.
Ale TSH mam za niskie (0,426) i mam się umówić do endokrynologa. W związku z tym mam pytanie. Czy lepiej zrobić to jak najszybciej? Bo mam wizytę za 2 tyg. Czy mogę poczekać do tej wizyty czy umówić się wczesniej? W sensie czy moje czekanie może zaszkodzić małemu?
Nigdy nie miałam problemów z tarczyca i w ogóle się nie znam [emoji17]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Dokładnie - idź do swojej rodzinnej albo do przychodni i wbijaj bez kolejkiA ja bym poszla i bym sie klocila. Masz karte ciazy to masz prawo do swiadczen bez kolejki.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana igg to są stare przeciwciała jakie masz igm? Igm to jest świeże zakażenie, wiec wygląda to dobrze W takim razie czekaj na spokojnie do jutra, myślę że będzie okIgg
waniliowe.love
Nie ma wyników igm. Nie ma złe nawet jak jest taka rozbieżność? Norma poniżej 100 iu/l a ja mam ponad 3 tysiąceKochana igg to są stare przeciwciała jakie masz igm? Igm to jest świeże zakażenie, wiec wygląda to dobrze W takim razie czekaj na spokojnie do jutra, myślę że będzie ok
promyczek_81
Igg ja mam też dodatnie bo przechodziłam to więc się nie przejmuj! IGM to świeże zakażenia
Wysokie igg możesz mieć wysokie juz przez całe życie jeśli kiedyś przebylas chorobę. Ja np w pierwszej ciąży miałaś kilkadziesiąt tysięcy igg na cytomegalie To po prostu przeciwciała wytworzone przez chorobę. One dają Ci ochronę przed kolejnym zachorowaniem właśnie dlatego pewne choroby przechodzi się raz w życiuNie ma wyników igm. Nie ma złe nawet jak jest taka rozbieżność? Norma poniżej 100 iu/l a ja mam ponad 3 tysiące
promyczek_81
ja na ospe /półpasiec IGG mam 487 - wynik dodatni - i oznacza to tyle że przechodziłam tę chorobę kiedyś
Robiłam to badanie na własny koszt ponieważ ja myślałam i moja mama też że nie miałam ospy - okazało się że miałam bezobjawowo!
Tylko wynik dodatni IGM musi nas niepokoić.
Przy półpaścu miałabyś krosty w jednym miejscu - najczęściej na boku, na plecach i byś się źle czuła
Robiłam to badanie na własny koszt ponieważ ja myślałam i moja mama też że nie miałam ospy - okazało się że miałam bezobjawowo!
Tylko wynik dodatni IGM musi nas niepokoić.
Przy półpaścu miałabyś krosty w jednym miejscu - najczęściej na boku, na plecach i byś się źle czuła
reklama
waniliowe.love
Matko i córko normalnie ci dziękuję jesteś dzisiaj moim zdrowym rozsądkiem bo ja jiz tu swoje wy ryczalam z nerwów brzuch juz mnie strasznie boli... niby druga ciąża a zachowuje się jakbym nigdy styczności z tym nie miała.. w sumie nigdy nie widziałam swoich wyników bo zawsze do lekarza szły nie wiem czemu teraz do mnie przyszły...Wysokie igg możesz mieć wysokie juz przez całe życie jeśli kiedyś przebylas chorobę. Ja np w pierwszej ciąży miałaś kilkadziesiąt tysięcy igg na cytomegalie To po prostu przeciwciała wytworzone przez chorobę. One dają Ci ochronę przed kolejnym zachorowaniem właśnie dlatego pewne choroby przechodzi się raz w życiu
A jak są leukocyty podwyższone o 2 tysiące? Co z tym?
I coś jeszcze w moczu mam nie tak ale tego za diabla nie rozumiem a słownik dziwnie tlumaczy
Podziel się: