kinga.1990.
Fanka BB :)
12 tydzieńkinga.1990, Gratulacje Ktory to tydzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 tydzieńkinga.1990, Gratulacje Ktory to tydzien?
W sumie coraz lepiej. Mdłości odpuszczają więc to najważniejsze. Zupełnie inaczej ta ciąże przechodzę. A Ty?Jak sie czujesz?
Szczere mowiac to niewiele mi dolega,jesli moge to tak ujac. Najbardziej dokuczaja mi piersi,zdecydowalam sie na spanie w staniku sportowym bo nie dawalam rady,a oprocz tego tylko tyle,ze sie szybciej mecze.W sumie coraz lepiej. Mdłości odpuszczają więc to najważniejsze. Zupełnie inaczej ta ciąże przechodzę. A Ty?
Hej No ja biore ze wzgledu na dwie stracone wczesniej ciaze. Pewnie twoj lekarz wie co robi,luteina na wspomoc nasze fasolki. Moja lekarka powiedziala,ze bede brala prawdopodobnie do konca 1szego trymestru,ale zobaczymy jak bedzie.@K28 ja też biorę luteinę 100mg dopchwowo ale i rano i wieczorem. W sumie to za bardzo nie wiem czemu, chyba lekarz zapisał mi profilaktycznie po tych moich wielkich bólach podbrzusza w nocy. Ale mam brać tylko przez ok 10 dni. Widzę poprawę tj. brzuch boli już "normalnie"
To zależy czy lekarz ma kwalifikacje, bo sam sprzęt to nie wszystko..A ja rok 92 i pierwsze malenstwo
Zbliza sie czas podjecia decyzji na temat badan prenatalnych. Powoedzcie mi czy decydujecie sie na samo usg prenatalne u swojego lekarza czy jednak badania krwi w jakiejs klinice?