reklama
Niektóre dziewczyny czytaja tylko a póŹniej troli pelno. Na watku zamknietym pojawią się watki typu nasze brzuszki wizyty u lekarza itp itd i teraz ktoś kogo w ogóle nie znamy ogląda czyta ale nie komentuje i noe daje nic od siebie. Szczerze to dla mnie trochę noe bardzo...Nie każdy ma czas zeby siedziec z telefonem [emoji6] Ja np mam takie dni ze niemam czasu usiąść i poczytać czegokolwiek a wieczorem tylko szybko pod prysznic i padam. I w zwiazku z tym co? Zostane wyrzucona?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Fanka BB :)
Trolle sa rowniez w bardzo czesto udzielających sieNiektóre dziewczyny czytaja tylko a póŹniej troli pelno. Na watku zamknietym pojawią się watki typu nasze brzuszki wizyty u lekarza itp itd i teraz ktoś kogo w ogóle nie znamy ogląda czyta ale nie komentuje i noe daje nic od siebie. Szczerze to dla mnie trochę noe bardzo...
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga.1990.
Czesc Dziewczyny. Ja już w pracy ale po południu wybieram się z przyjaciółką na gorącą czekolade. Życzę Wam udanych wizyt. Mnie to dopiero czeka za dwa tygodnie. Jedyne pocieszenie ze mdlosci ciut odpuscily.
Asia2104
Ja np nie udzielam się aż tak bo po ostatnim poronieniu zwyczajnie boję się ekscytować. Ale jeśli zadecydujecie o zamkniętym wątku to nic takiego. Po prostu wraz z resztą „ niedobitków” zostaniemy na tym, a reszta spokojnie może przejsc na zamknięty i nic w tym złego.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
waniliowe.love
Dziewczyny cieszcie się ze wasze dzieci chociaż na ta chwile pójdą spać mój odkąd skończył trochę ponad 1.5 roku i przestał spać w dzień a jak był niemowlakiem tak samo mało spal. Dla niego spanie to.kara była.
Ja w końcu wstałam bez mdłości i nawet wyspana bo synek przed 3 obudził się i wczolgal się do mnie przytulic i spal dalej
U nas jiz dzisiaj -1 na dworze aż się nie chce z domu wychodzić
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w końcu wstałam bez mdłości i nawet wyspana bo synek przed 3 obudził się i wczolgal się do mnie przytulic i spal dalej
U nas jiz dzisiaj -1 na dworze aż się nie chce z domu wychodzić
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tymtyrymtym
Aktywna w BB
Dzien dobry dziewczyny, mam nadzieje ze wiekszosc czuje sie dzis dobrze u nas od rana pada I wieje nie jest za wesolo ciezko bylo wstac niestety listopad najsmutniejszy miesiac trzeba jakos przetrwac
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Podziel się: