ookatkaoo1993
Fanka BB :)
To super dziękujęDlaczego masz stracha? Ja bylam w piątek, w 6t3d i widzialam juz zarodek i serduszko biło.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super dziękujęDlaczego masz stracha? Ja bylam w piątek, w 6t3d i widzialam juz zarodek i serduszko biło.
Co Wy sie tak trollami podniecacie? Co to dla nas niby niekorzystnego mialobu znaczyc?Ja też myślę, że troll. Historia podobna do poprzedniej, przynajmniej mnie strasznie uderzyło podobieństwo. Jeśli się mylę przepraszam, ale coś mi tu zajeżdża...
To ze ktos kpi z naszego czasu naszych ucZuc i zaangaŻowania. Kazdy sie martwi bo wiadomo jesteśmy ludzmi a tu taki bum... Dlatego jak powstanie wątek zamkniety proponuje dodać tylko najaktywniejszeCo Wy sie tak trollami podniecacie? Co to dla nas niby niekorzystnego mialobu znaczyc?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam;0
Dziś wizytuje się ja;p spać nie mogę a że strachu boli mnie brzuch;( dziś mój 7 tydz 0 dzien. Co myślicie . Zobaczę już coś?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie każdy ma czas zeby siedziec z telefonem [emoji6] Ja np mam takie dni ze niemam czasu usiąść i poczytać czegokolwiek a wieczorem tylko szybko pod prysznic i padam. I w zwiazku z tym co? Zostane wyrzucona?Chodzi o to ze jak pisalyscie na grupie tajnej przestaniemy byc anonimowe i ja nie rozumiem jak ktos nie lubi byc aktywny to po co czytac to. Przeciezz to kilka stron dZiennie. Ja jak mam dluzsza prZerwę to czytam z bólem bo to zabiera czas i wtedy pisze . a inni czytają itp bez ujawniania się. Dla mniw to trochę nie fair
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom