Dla mnie herbata z mlekiem to zło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie kawa z mlekiem a zwłaszcza z cukrem to nie kawaDla mnie herbata z mlekiem to zło
W sklepowych cappucino jest bardzo malo kawy, więc bardziej niż kofeiny obawiałabym sie pozostałych składników (przeczytaj skład).Ja kawę odstawiłam juz jak postanowiliśmy zacząć się starać tylko robiłam to stopniowo bo piłam do 1.5l kawy na dzień. Do tej pory w ogóle nie piłam ale ostatnie straszne noce były to wypijalam sobie cappuccino rano. Nie wiem ile ma takie kupne ze sklepu kofeiny
Ja bym zaufała lekarzowi, ginekolog akurat się co możesz a co nie. Spokojnie.Już parę razy się udzielała na forum Ale nigdy nikt mi nie pod prawie. Może teraz się uda czy któraś z was ma problem z grzybica pochwy? Wybrałam już Natamycyne, pimafucin a tu dalej to świństwo. Dziś mam zaaplikowac gynazol na noc. Boję się stosować jednak ten lek Ale chyba gin wie co robi? Któraś ma taki problem? Jakieś leki bierzecie?(dziś mam 10+6 z miesiączki a z owulacji jakoś 10+2)
Już parę razy się udzielała na forum Ale nigdy nikt mi nie pod prawie. Może teraz się uda czy któraś z was ma problem z grzybica pochwy? Wybrałam już Natamycyne, pimafucin a tu dalej to świństwo. Dziś mam zaaplikowac gynazol na noc. Boję się stosować jednak ten lek Ale chyba gin wie co robi? Któraś ma taki problem? Jakieś leki bierzecie?(dziś mam 10+6 z miesiączki a z owulacji jakoś 10+2)
Postaraj sie wykluczyć z diety cukier i owoce - tym karmią się grzyby. I koniecznie odstaw płyn do higieny intymnej.Już parę razy się udzielała na forum Ale nigdy nikt mi nie pod prawie. Może teraz się uda czy któraś z was ma problem z grzybica pochwy? Wybrałam już Natamycyne, pimafucin a tu dalej to świństwo. Dziś mam zaaplikowac gynazol na noc. Boję się stosować jednak ten lek Ale chyba gin wie co robi? Któraś ma taki problem? Jakieś leki bierzecie?(dziś mam 10+6 z miesiączki a z owulacji jakoś 10+2)
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Bąbelki ma już małe rączki i nóżki Chyba się zakochałam