reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja niemoge sie powstrzymac od kawy. Biore kilka lykow czasem. Cisnienie w sumie mam bardzo niskie.

w57v43r8lp1kkl56.png

reklama
Ja niemoge sie powstrzymac od kawy. Biore kilka lykow czasem. Cisnienie w sumie mam bardzo niskie.

w57v43r8lp1kkl56.png
Ja też pije rano kawę ż mlekiem. Pije jedną dziennie bo inaczej bym upadla.cisnienie dosyć niskie .No i do tej kawy kanapeczka jakaś.wczesniej była fajeczka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też pije rano kawę ż mlekiem. Pije jedną dziennie bo inaczej bym upadla.cisnienie dosyć niskie .No i do tej kawy kanapeczka jakaś.wczesniej była fajeczka.

Ja tez kiedys fajeczka i kawa na sniadanie hehe. A teraz jem sniadanir i dopiero kawa

w57v43r8lp1kkl56.png

Ha ha Ja to samo mialam na sniadanie - kawka I fajeczka a teraz sie pilnuje zeby zjesc te sniadanko szczegolnie ze rano lykam folik a nie powinno sie go na pusty zoladek. Jedna kawke dziennie z mlekiem wypijam :) jak wam poszlo rzucanie tej fajeczki?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ja przed ciążą wypijałam 2-3 duże kawy,czarne bez cukru a teraz mi nie smakuje wogole, zapachu takiej zwykłej parzonej nie potrafię czuć.. Pije 1 na tydzień z ekspresu z mlekiem jak mnie najdzie ochota.
W 1szej ciąży nie miałam z tym problemu, mogłam pić normalnie, ale ograniczałam się do 1, ew 2ch słabych..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha Ja to samo mialam na sniadanie - kawka I fajeczka a teraz sie pilnuje zeby zjesc te sniadanko szczegolnie ze rano lykam folik a nie powinno sie go na pusty zoladek. Jedna kawke dziennie z mlekiem wypijam :) jak wam poszlo rzucanie tej fajeczki?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Lekko nie było ale kąpałam mojemu panu zabrać wszystkie papierosy ż domu żeby mnie nie kusily. Mam świadomość szkodliwości palenia na dziecko więc nie palę i tyle. Chociaż raz musiałam straszna ochotę i wzięłam od koleżanki jednego. Za przeproszeniem rzygalam po nim jak kot i tyle.teraz już mi się nie chce

reklama
Dziewczyny ile czeka się mniej więcej na wynik badania moczu? Nie wiem ile dni wcześniej zanieść próbkę żeby na wizytę u gin mieć już wynik.
Zależy od laboru ale powinny być następnego dnia, kwestia tylko o kt godzinie będą... U nas w przychodni np materiał do badań jest wysyłany do ich placówki, więc wyniki są po 11 bo krew pobierają do 10, potem przyjeździe,a kurier po materiał i z wynikami...

A jak idę prywatne do laboru przy szpitalu, to wyniki mam tego samego dnia po 15 bo robią badania na miejscu.

Także najlepiej sobie zadzwoń i zapytaj.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry