reklama
Ja też pije rano kawę ż mlekiem. Pije jedną dziennie bo inaczej bym upadla.cisnienie dosyć niskie .No i do tej kawy kanapeczka jakaś.wczesniej była fajeczka.Ja niemoge sie powstrzymac od kawy. Biore kilka lykow czasem. Cisnienie w sumie mam bardzo niskie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Fanka BB :)
Ja tez kiedys fajeczka i kawa na sniadanie hehe. A teraz jem sniadanir i dopiero kawaJa też pije rano kawę ż mlekiem. Pije jedną dziennie bo inaczej bym upadla.cisnienie dosyć niskie .No i do tej kawy kanapeczka jakaś.wczesniej była fajeczka.
tymtyrymtym
Aktywna w BB
Ha ha Ja to samo mialam na sniadanie - kawka I fajeczka a teraz sie pilnuje zeby zjesc te sniadanko szczegolnie ze rano lykam folik a nie powinno sie go na pusty zoladek. Jedna kawke dziennie z mlekiem wypijam jak wam poszlo rzucanie tej fajeczki?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
A ja przed ciążą wypijałam 2-3 duże kawy,czarne bez cukru a teraz mi nie smakuje wogole, zapachu takiej zwykłej parzonej nie potrafię czuć.. Pije 1 na tydzień z ekspresu z mlekiem jak mnie najdzie ochota.
W 1szej ciąży nie miałam z tym problemu, mogłam pić normalnie, ale ograniczałam się do 1, ew 2ch słabych..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
W 1szej ciąży nie miałam z tym problemu, mogłam pić normalnie, ale ograniczałam się do 1, ew 2ch słabych..
Lekko nie było ale kąpałam mojemu panu zabrać wszystkie papierosy ż domu żeby mnie nie kusily. Mam świadomość szkodliwości palenia na dziecko więc nie palę i tyle. Chociaż raz musiałam straszna ochotę i wzięłam od koleżanki jednego. Za przeproszeniem rzygalam po nim jak kot i tyle.teraz już mi się nie chceHa ha Ja to samo mialam na sniadanie - kawka I fajeczka a teraz sie pilnuje zeby zjesc te sniadanko szczegolnie ze rano lykam folik a nie powinno sie go na pusty zoladek. Jedna kawke dziennie z mlekiem wypijam jak wam poszlo rzucanie tej fajeczki?
tymtyrymtym
Aktywna w BB
Czytam, że o kawkach piszecie. Mnie standardowo z początkiem tygodnia boli głowa, więc zaraz robię kawę
Nie boj zaby jedna kawa nie zadzkodzi tylko popij szklanka wody a najlepiej dwiema
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KikaRika
Moderatorka
Zależy od laboru ale powinny być następnego dnia, kwestia tylko o kt godzinie będą... U nas w przychodni np materiał do badań jest wysyłany do ich placówki, więc wyniki są po 11 bo krew pobierają do 10, potem przyjeździe,a kurier po materiał i z wynikami...Dziewczyny ile czeka się mniej więcej na wynik badania moczu? Nie wiem ile dni wcześniej zanieść próbkę żeby na wizytę u gin mieć już wynik.
A jak idę prywatne do laboru przy szpitalu, to wyniki mam tego samego dnia po 15 bo robią badania na miejscu.
Także najlepiej sobie zadzwoń i zapytaj.
Podziel się: