reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Co do grzybicy nie pomoge bo to temat mi obcy;) cale Zycie myje się zwyklym żelem pod prysznic i zawsze wyniki super. Co do herbaty polecam herbaciarnie maja mega wybór. A co do herbat owocowych uwaga na sklad większość ma w sobie np. Dziekiej róży mega dużo itp. A ponoc maja byc malinowe. Dlatego sa wszytkie na jeden kopyt. Osobiscie polecam melise ;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny wpadlam sie pochwalic bylismy dzis u gonekologo 6+5[emoji7]. Malenstwo idealne i serduszko bije jak dzwon!!
1509987674-a4cffad9c30a5564-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje udanych wizyt :-) ja swoją kolejną mam18listopada już doczekać się nie mogę chociaż wiem że będę się stresować. Ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i założymy kartę bo to będzie w końcu wizyta u mojego lekarza prowadzącego. Zastanawiałam się nad tym segregatorem ale zobaczę może mój lekarz mi coś podobnego da :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

No to i ja się pochwalę - maluch w USG dosyć mało ruchliwy ;) Ale serduszko bije ładnie, dwie nóżki są, dwie rączki są - a od ciemienia do siedzenia ma 4,55cm :D Za dwa tygodnie USG genetyczne i potem za kolejne dwa kolejna wizyta :) Aha, wg obecnego USG wychodzi na 11+2, a nie 10+5 :)
Czyli na razie że tak powiem do przodu :D

Ostatnia edycja:
No to i ja się pochwalę - maluch w USG dosyć mało ruchliwy ;) Ale serduszko bije ładnie, dwie nóżki są, dwie rączki są - a od ciemienia do siedzenia ma 4,55cm :D Za dwa tygodnie USG genetyczne i potem za kolejne dwa kolejna wizyta :) Aha, wg obecnego USG wychodzi na 11+2, a nie 10+5 :)
4.5 cm to już całkiem duży:) . A czujesz już coś po ubraniach.brzuszek urósł?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

ja się naczytalam o waszych wariacjach kulinarnych i zachciało mi się kapusniaku. fakt przepyszny , no ale teraz umieram (nie powinnam jeść kiszonek bo mi żołądek swiruje) brzuch jak w 9 m-cu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie też wychodziło wg ostatniej @ 10+5 a wg usg ostatniego to jest dzisiaj 11+1 :-) ciekawe co tam w brzuszku słychać teraz a wizyta dopiero 18 listopada

reklama
Jeśli chodzi o herbatkę to pija teraz jedną ew. 2 dziennie do śniadanka, czasem wieczorem. Kawę odstawiłam totalnie.

Powiedzcie mi dziewczyny czy do 1 badań prenatalnych jakoś specjalnie trzeba się przygotować? Czy powinnam mieć ze sobą jakieś wyniki badań? Robię je w zupełnie innym miejscu niż chodzę do lekarza. Mam teraz przepisane badania na wizytę 22.11., nie wiem czy powinnam je zrobić przed tymi prenatalnymi i iść z tymi wynikami?

Do góry