Sałatka warzywna mniamJa chyba wlasnie upieke ciasto z jablkami bo za mna chodzi... I salatka warzywna tradycyjna
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sałatka warzywna mniamJa chyba wlasnie upieke ciasto z jablkami bo za mna chodzi... I salatka warzywna tradycyjna
Znalazłam właśnie taki DIY: Link do: Organizer na dokumenty DIY - ARCHISTACJA.PLCzy orientujecie się gdzie mogę dostać taki organizer z pregna?
Ten z mamaginekolog jak dla mnie ma za dużo bajerów, te torby i przyszywki to nie dla mnie.
Ja chodze prywatnie i nic takiego nie dostałam a chętnie gdzieś bym zakupiła czy coś
Ja tak bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę. I odrazu trzymam diete jak wtedy.Hej dziewczyny witam w poniedzialek I mam pytanko - duzo tu o waszych zachciankach jedzeniowych a ja mam pytanie czy jakos specjalnie dbacie o diete w ciazy?
Ja tak bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę. I odrazu trzymam diete jak wtedy.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam krzywą cukrowa 2 razy bo wyniki sie gin nie podobaly . I polozyli mnie na 3 dni do szpitala . Tam monitorowali cukier,wlaczyli diete, spotkania z diabetolog. I efekt taki ze dieta i 4 razy dziennie inaulina w udo. Nigdy wiecejjjjA jak mialas Ja zdiagnozowana? Bo Ja poki co jeszcze nie mialam zadnych badan
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam taki sam organizer z pregna przy zakładaniu karty ciąży w przychodni. Prywatne gabinety też powinny dostawać takie rzeczy od przedstawicieli farmaceutycznych, może zapytaj na wizycie czy mają takie segregatory?Czy orientujecie się gdzie mogę dostać taki organizer z pregna?
Ten z mamaginekolog jak dla mnie ma za dużo bajerów, te torby i przyszywki to nie dla mnie.
Ja chodze prywatnie i nic takiego nie dostałam a chętnie gdzieś bym zakupiła czy coś
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A może same spróbujcie sobie zrobić takie segregatory? Wtedy możecie w nich umieścić co tylko chcecie. Można też zostawić miejsca na pamietnik ciążowy itp.
Np. tym można się zainsporować: Link do: DIY - Pamiętnik ciążowy - scrapbooking dla zielonych - Maly Wredny Mis
Ja akurat nie mam cierpliwości do tego ale może któreś z was lubią takei rzeczy.