reklama
Gosia101318
Fanka BB :)
Olasec
@maćku to jest Twoja pierwsza ciąża? Ja jestem teraz w 5 ciąży i tylko 1 dziecko mam. Dla mnie ciążowy brzuszek to taki napięty fajny a nie flak napompowany z powodu wzdęć. Ja brzucha nie wypatruje bo wiem jak to ciężko jest z brzuchem. Zwłaszcza jak się mięśnie brzucha rozeszły jakby mnie. Pierworódki chcą mieć szybko brzuszek bo to nowość a ja inaczej na to patrzę.
Ps. Też dziś 11 tydzień zaczynam.
@agakomo ja przez te mdłości też ciągle mam coś w buzi ale np jabłko jem godzinę bo ugryzę i trzymam żeby tylko smak w buzi się zmienił. Nie dam rady dużo jeść bo mi ciężko jest i mam ciągle wzdęty brzuch. i schudłam ponad kilogram.
Ps. Też dziś 11 tydzień zaczynam.
@agakomo ja przez te mdłości też ciągle mam coś w buzi ale np jabłko jem godzinę bo ugryzę i trzymam żeby tylko smak w buzi się zmienił. Nie dam rady dużo jeść bo mi ciężko jest i mam ciągle wzdęty brzuch. i schudłam ponad kilogram.
AgaRS90
Dziewczyny czy Wam też się wydaje że nie żyjecie tylko marnie egzystujecie [emoji33]
Ja calutenki dzień spędziłam w łóżku.. o 11 wstalam i to tylko dlatego że musiałam siku I coś zjeść bo już mi w brzuchu burczalo. Zjadłam oczywiście w łóżku. Spałam do 13, siku i herbatę wypiłam również w łóżku.. o 15 podgrzalam wczorajsze pierogi, które zjadłam w łóżku i spałam do teraz. Za oknem już ciemno
Mąż dzwonił że będzie za pol h z zakupami to wstaje żeby mu podgrzać i chyba pójdę znowu spać tragedia [emoji23]
Nie wiem czy śmieć się czy płakać.
A kładę się spać o 20 i śpię do tej 11...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja calutenki dzień spędziłam w łóżku.. o 11 wstalam i to tylko dlatego że musiałam siku I coś zjeść bo już mi w brzuchu burczalo. Zjadłam oczywiście w łóżku. Spałam do 13, siku i herbatę wypiłam również w łóżku.. o 15 podgrzalam wczorajsze pierogi, które zjadłam w łóżku i spałam do teraz. Za oknem już ciemno
Mąż dzwonił że będzie za pol h z zakupami to wstaje żeby mu podgrzać i chyba pójdę znowu spać tragedia [emoji23]
kinga.1990.
Zazdroszczę. Ja w pracy na pełnych obrotach. W domu jestem przed 17 i zazwyczaj staram się odpoczywać. Chyba że mąż jest w pracy to muszę przejąć obowiązki domowe. No i oczywiście spędzić czas z moim 5-cio latkiem. Ale o 20 już padam.Dziewczyny czy Wam też się wydaje że nie żyjecie tylko marnie egzystujecie [emoji33]
AgaRS90
No ja jestem na l4 oczekując 1dziecka więc mam ten luksus że mogę się skupić na sobie na 100%.Zazdroszczę. Ja w pracy na pełnych obrotach. W domu jestem przed 17 i zazwyczaj staram się odpoczywać. Chyba że mąż jest w pracy to muszę przejąć obowiązki domowe. No i oczywiście spędzić czas z moim 5-cio latkiem. Ale o 20 już padam.
Mąż od 5rano do 18 w pracy dziś coś wyjątkowo szybciej o dziwo więc jestem sama całymi dniami.. to na spanko mogę se pozwolić. Ale jestem wykończona od 2 mscy choróbsko się mnie trzyma więc od 1dc i 1dc jestem chora może to dlatego tak padam..
reklama
kinga.1990.
Ja biorę Prenatal UnoCzy bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży bo ja na razie tylko kwas foliowy lykam no i duphaston.pytałam gin na wizycie to na razie nie ma potrzeby brać witamin
Podziel się: