reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
@bass ja do Pietrzaka kiedyś chodziłam, ale odkąd nie chciał mi zrobić usg piersi, które mi się należało jak psu buda zrezygnowałam z niego.
Ja mam dopiero 30 lat, ale mam te badania w swoim pakiecie bez względu na wiek.

@maćku to jest Twoja pierwsza ciąża? Ja jestem teraz w 5 ciąży i tylko 1 dziecko mam. Dla mnie ciążowy brzuszek to taki napięty fajny a nie flak napompowany z powodu wzdęć. Ja brzucha nie wypatruje bo wiem jak to ciężko jest z brzuchem. Zwłaszcza jak się mięśnie brzucha rozeszły jakby mnie. Pierworódki chcą mieć szybko brzuszek bo to nowość a ja inaczej na to patrzę.
Ps. Też dziś 11 tydzień zaczynam.

@agakomo ja przez te mdłości też ciągle mam coś w buzi ale np jabłko jem godzinę bo ugryzę i trzymam żeby tylko smak w buzi się zmienił. Nie dam rady dużo jeść bo mi ciężko jest i mam ciągle wzdęty brzuch. i schudłam ponad kilogram.

Jabłka swoja droga sa naj mniej kaloryczne i poprawiaja perataltyke jelit więc na zdrowie kochane;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam też się wydaje że nie żyjecie tylko marnie egzystujecie [emoji33]
Ja calutenki dzień spędziłam w łóżku.. o 11 wstalam i to tylko dlatego że musiałam siku I coś zjeść bo już mi w brzuchu burczalo. Zjadłam oczywiście w łóżku. Spałam do 13, siku i herbatę wypiłam również w łóżku.. o 15 podgrzalam wczorajsze pierogi, które zjadłam w łóżku i spałam do teraz. Za oknem już ciemno
Mąż dzwonił że będzie za pol h z zakupami to wstaje żeby mu podgrzać i chyba pójdę znowu spać tragedia [emoji23]
Nie wiem czy śmieć się czy płakać.
A kładę się spać o 20 i śpię do tej 11...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam też się wydaje że nie żyjecie tylko marnie egzystujecie [emoji33]
Ja calutenki dzień spędziłam w łóżku.. o 11 wstalam i to tylko dlatego że musiałam siku I coś zjeść bo już mi w brzuchu burczalo. Zjadłam oczywiście w łóżku. Spałam do 13, siku i herbatę wypiłam również w łóżku.. o 15 podgrzalam wczorajsze pierogi, które zjadłam w łóżku i spałam do teraz. Za oknem już ciemno
Mąż dzwonił że będzie za pol h z zakupami to wstaje żeby mu podgrzać i chyba pójdę znowu spać tragedia [emoji23]
Nie wiem czy śmieć się czy płakać.
A kładę się spać o 20 i śpię do tej 11...

Zazdroszczę. Ja w pracy na pełnych obrotach. W domu jestem przed 17 i zazwyczaj staram się odpoczywać. Chyba że mąż jest w pracy to muszę przejąć obowiązki domowe. No i oczywiście spędzić czas z moim 5-cio latkiem. Ale o 20 już padam.

Zazdroszczę. Ja w pracy na pełnych obrotach. W domu jestem przed 17 i zazwyczaj staram się odpoczywać. Chyba że mąż jest w pracy to muszę przejąć obowiązki domowe. No i oczywiście spędzić czas z moim 5-cio latkiem. Ale o 20 już padam.
No ja jestem na l4 oczekując 1dziecka więc mam ten luksus że mogę się skupić na sobie na 100%.
Mąż od 5rano do 18 w pracy dziś coś wyjątkowo szybciej o dziwo więc jestem sama całymi dniami.. to na spanko mogę se pozwolić. Ale jestem wykończona od 2 mscy choróbsko się mnie trzyma więc od 1dc i 1dc jestem chora może to dlatego tak padam..

Czy bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży bo ja na razie tylko kwas foliowy lykam no i duphaston.pytałam gin na wizycie to na razie nie ma potrzeby brać witamin

reklama
Do góry