Paulina1645
Aktywna w BB
no właśnie nie mam jeszcze karty ciąży , na tej wizycie 15 miał mi założyć, czyli muszę zabrać te wyniki od nich , dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zadzwon do lekarki to ci powie co i jak.spuchła mi prawa stopa, kostki nie widac ale przecież to chyba niemożliwe żeby na takim etapie puchly nogi... kupiłam żel z herbapolu z kasztanowa, ale na ulotce zapis w ciąży niet! moja gin na pierwszej wizycie pytała czy mam żylaki, czy nogi mi spuchly, ale wtedy było ok. No ale tak wcześnie??? To chyba pod koniec ciąży takie rzeczy mają miejsce? Jeszcze wczoraj zaczął boleć mnie ząb. Mój facet zaczyna ciężko wzdychac na moje jęki...
Bedzie dobrze. Moja kolezanka w tym roku w wieku 35 lat urodzila piekna zdroea corke
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom