reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Na poczatku jest nie wskazane jak wiele lekow itp. Ale pozniej m zna. Chodz mimio wszystko moze miec oddziaływanie na dzidzie

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie krytykuj bo sama nie wiesz jaką matką bedziesz. Ja też nie trzymam sie sztywno schematu bo robie co każe np. Hematolog. Jajko i mięso już w 5 miesiąca miala

Skoro tak lekarz Ci zalecił to chyba co innego. Moja siostra ma dziwne a wręcz głupie podejście do wychowywania dzieci więc krytykuję bo się z tym nie zgadzam. Mam już jedno dziecko i trzymam się w tego co lekarze (dobrzy lekarze) i dietetycy mówią. Jej dzieci nawet roku nie miały jak jadły słodycze, efekt taki, że dwóch lat nie miały a były bez zębów.

Na poczatku jest nie wskazane jak wiele lekow itp. Ale pozniej m zna. Chodz mimio wszystko moze miec oddziaływanie na dzidzie

Ja sir boje wlasnie bo jutro mam dalsze leczenie po kanalowym i znieczulenia nie da. [emoji21]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A mialas juz truty raz ząb? Ja robilam po zatruciu i usunieciu korzenia i nie bolalo

Mialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]
I nalozyl na ten korzen taka plombe tymczasowa i jutro ma patrzec dalej co z tym robimy.

Ja żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]
I nalozyl na ten korzen taka plombe tymczasowa i jutro ma patrzec dalej co z tym robimy.

Rozmawiej z lekarzem
Pamietej bol to stres a dzidzia stresu nie lubi
Ja żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Broń Boże rtg musisz czekać do rozwiązania. Przez pewien okres po porodzie kanaly są nadal za free

reklama
Do góry