reklama
Olasec
Fanka BB :)
Nie krytykuj bo sama nie wiesz jaką matką bedziesz. Ja też nie trzymam sie sztywno schematu bo robie co każe np. Hematolog. Jajko i mięso już w 5 miesiąca miala
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro tak lekarz Ci zalecił to chyba co innego. Moja siostra ma dziwne a wręcz głupie podejście do wychowywania dzieci więc krytykuję bo się z tym nie zgadzam. Mam już jedno dziecko i trzymam się w tego co lekarze (dobrzy lekarze) i dietetycy mówią. Jej dzieci nawet roku nie miały jak jadły słodycze, efekt taki, że dwóch lat nie miały a były bez zębów.
10 m juz nir mam paska sygnatury?Ile ma dzidzia?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Ja sir boje wlasnie bo jutro mam dalsze leczenie po kanalowym i znieczulenia nie da. [emoji21]Na poczatku jest nie wskazane jak wiele lekow itp. Ale pozniej m zna. Chodz mimio wszystko moze miec oddziaływanie na dzidzie
MartAo
Ja nic nie widze hehe bo ja na aplikacji pisze. moja 1310 m juz nir mam paska sygnatury?
MartAo
Mialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]A mialas juz truty raz ząb? Ja robilam po zatruciu i usunieciu korzenia i nie bolalo
I nalozyl na ten korzen taka plombe tymczasowa i jutro ma patrzec dalej co z tym robimy.
Rozmawiej z lekarzemMialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]
I nalozyl na ten korzen taka plombe tymczasowa i jutro ma patrzec dalej co z tym robimy.
Pamietej bol to stres a dzidzia stresu nie lubi
Broń Boże rtg musisz czekać do rozwiązania. Przez pewien okres po porodzie kanaly są nadal za freeJa żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MartAo
Kurcze u mnie tez niepuchlo a wyszlo co wyszloJa żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: