Herbaty z malin z tego co mi lekarka mówiła to nie wolno bo działa rozkurczającodziewczyny, czuję się masakrycznie, dzis rano wstała, a tu nos zawalony, oczy bolą i głowa pęka, potem okazało się, że mam 38,6 gorączki, czuję się strasznie. próbuję się kurować czosnkiem, sokiem z cebuli i herbatą z malin jeszcze jakieś propozycje?
aha, próbowałam zrobić inhalację z solą - nic nie dało, jakby nos zaczął ważyć z 5 kilo
reklama
Mi powiedziała że możnaHerbaty z malin z tego co mi lekarka mówiła to nie wolno bo działa rozkurczająco
- sok naturalny z malin do herbaty, plus imbir, plus cytryna lub pomarańcza
- 2 razy dziennie szklanka letniej wody z łyżką stołową miodu i sokiem z cytryny, rano i wieczorem
- inhalacje roztworem z majeranku
- jeśli nos zatkany to kup Olbas, można skropić poduszkę lub chusteczkę i położyć na noc koło głowy, lub od czasu do czasu powąchać, mnie ratuje jak mam zatkany nos i w nocy nie można oddychać
- słyszałam że można Tantum Verde ale póki nie ma tragedii odpuść
- poza tym owoce i warzywa! trzeba!!!
jak masz u siebie jakiś szpital położniczy to zadzwoń do nich na izbę przyjęć czy możesz podjechać żeby Cię lekarz zbadał.ciezka sprawa bo dość późno jest. wiem co czujesz .stres ogromny ale po moim przykładzie to nie musi być nic poważnego.trzeba to zbadać. trzymam kciukiWlasnie bylam w ubikacji i zobaczylam krew. Strasznie sie stresuje, bo nie wiem co robić
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Fanka BB :)
Ja na Twoim miejscu dla świętego spokoju podjechalabym na IP. Masz prawo do tego żeby sprawdzić co sie dzieję.Wlasnie bylam w ubikacji i zobaczylam krew. Strasznie sie stresuje, bo nie wiem co robić
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszysta
Aktywna w BB
Lekarz. Niech cie zbada bo jesli konieczny jest antybiotyk to bedzie on mniej szkodliwy niz choroba dla dzieckalepiej poradzcie coś na moją gorączkę, zatkany nos i ciężki oddech
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
wspolczuje ale nie rycz bp to pogarsza twoje samopoczucie.pij dużo żebyś się nie odwodniła i idź do lekarza może coś mądrego wymyśli. [emoji19]Dziewczyny od tygodnia leżę plackiem , mam takie nudności , ze masakra. Dlatego doszły wymioty. Przez ostatni tydzień Zjadłam tyle co wcześniej przez jeden dzień. Nie wiem wiesz siły nie pomaga Imbir herbata z imbirem i inne cuda. Już z tej bezsilności i bezradności dzisiaj cały dzień leżę i rycze. W poniedziałek może się dostanę prywatnie do jakiegoś gina i może coś pomoZe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszysta
Aktywna w BB
Jedziesz na IP jesli jest krwi sporo. Nie denerwuj sie moze to nic groznego ale trzeba sprawdzicWlasnie bylam w ubikacji i zobaczylam krew. Strasznie sie stresuje, bo nie wiem co robić
Brzuszysta
Aktywna w BB
A mnie dzis wzielo na wspominki, zaczelysmy z corka (3.5rz) robienie albumu ze zdjeciami jak byla mala. Mysle ze tak latwiej bedzie mi wytlumaczyc jej ciaze, ze kogos mam w brzuchu a potem to ze maluch duzo placze, ciagle wisi na piersi itp - pokaze jej w albumie ze jak byla malutka to tez duzo plakala, jadla i musielismy ja tulic
reklama
Nie wolno pić herbaty z liści malin, sok z owoców możnaHerbaty z malin z tego co mi lekarka mówiła to nie wolno bo działa rozkurczająco
Podziel się: