aneta1991
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Chciałabym dołączyć do Waszego jakże zacnego grona To moja druga ciąża, termin z om na 6.06 <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż też dowiedział się przy pierwszym wyniku bety.My się świadomie staraliśmy to mąż wiedział, że test robię. Z resztą jakiś dziwne by mi było trzymać to w tajemnicy przed nim.
Czy któraś z Was ma mdłości i wymioty?
@sjokolade ja w 5+1 miałam 8 mm pęcherzyk. Każda z nas jest inna i najlepiej nie porównywać się do nikogo. Zarodka jeszcze nie miałam wtedy.
To bardzo podobnie jak u mnie tylko U mnie 5t5d :-) mdłości w sumie też nie mam tylko wczoraj lekko mnie zemdlilo wieczorem i dziwnie się czułam w pracy, miałam nocke i na początku zmiany myślałam że będzie ciężka noc i będę wymiotować ale o dziwo nie :-) też mam często dyskomfort na żołądku po zjedzeniuMój mąż też dowiedział się przy pierwszym wyniku bety.
Mdłości nie mam i nie wymiotuje. Czasami ciężko na żołądku jak coś zjem. Dziś 5t4d.
W piątek idę do mojego gina do szpitala a 11.10 prywatnie. Założy wtedy kartę ciąży.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
My się świadomie staraliśmy to mąż wiedział, że test robię. Z resztą jakiś dziwne by mi było trzymać to w tajemnicy przed nim.
Czy któraś z Was ma mdłości i wymioty?
Jestem w tym samym tyg co ty i to moja pierwsza ciąża a do lekarza mam.w piątek więc nie wiem czy pęcherzyka ma odpowiednią wielkość to nie udzielam się by nie wprowadzić w błąd :-)Dzięki Olasec ze zechciałas sie wypowiedzieć. To miłe ze chociaż Ty jedna
Tak myśle i myśle i chyba wymyśliłam. Mam cykle regularne 34dni. Ciąża powinna byc zatem młodsza o około tydzien niz by liczyć normalnie. Wiec powinno byc chyba Ok.