reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Aniu nic się nie stresuj! Ja byłam pierwszy raz usg 5t3d i nic nie było prócz pustego pęcherzyka....czekałam cierpliwie 4 tygodnie a tu 2.6cm cudeńko dziś do mnie machało[emoji7]

Nigdy nie robiłam badań bety ...nawet nie wiedziałam o takim czymś ...tutaj tylko czytałam,że dziewczyny sprawdzają jej przyrost.

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nic nie bylo widac tylko powiedzial ze endometrium 20cm i jakas mini kropeleczka z ktorej teoretycznie powinno sie "cos" rozwinac... Teraz zostaje mi poprostu czekac ...

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie beta 1054 z Om tez okolo 4 tydzien, ale dzis bylam u lekarza jeszcze nic nie widac... W ogole dziwny gosc z niego... Mowi mi ze beta rosnie dobrze ale juz nie trzeba robic... Ze sie narazie nie cieszyc bo nic nie wiadomo[emoji87][emoji85] jak syn wroci z przedszkola z katarem to mam w masce chodzic[emoji87][emoji85] no jakas masakra...

To rzeczywiście jakis nienormalny. Ja ide za 2 tyg do lekarza dopiero. [emoji6] nir sluchaj go ze masz sie nie cieszyć. Ja bym go zmienila. Jakiś naprawdę mało profesjonalny

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się pochwalić już po wizycie!!! Serduszko pięknie bije i maleństwo machalo do mnie rączką to jednak 9tydz3d więc nie wiem czy tak jak DareToBe i Mecenasowa to majowe [emoji7]
1508775172-50d100a8ac274bb2-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci zazdroszczę! Cieszę się z Tobą :) ja tez czekam 4tyg teraz do 8listopada jak na wyrok :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To rzeczywiście jakis nienormalny. Ja ide za 2 tyg do lekarza dopiero. [emoji6] nir sluchaj go ze masz sie nie cieszyć. Ja bym go zmienila. Jakiś naprawdę mało profesjonalny

Zmienie koniecznie! Kurde tylko tak ciezko znalesc teraz dobrego lekarza...

Zmienie koniecznie! Kurde tylko tak ciezko znalesc teraz dobrego lekarza...

Wiem . Ale popytaj wśród koleżanek lub osób w okolicy kto jest dobry. Ja zmieniam teraz lekarza. Bo tez pierwsza ciążę miałam olewczo prowadzoną ale nic nie wiedziałam. Bylam.ciemna w temacie . A teraz nie dam.sir ![emoji12]

Na forum troszke poczytalam... Kolezanek brak tutaj wrocilam okolo rok temu z Uk... Ale w Sosnowcu podobno jest dobry ginekolog Wikarek...

Na forum troszke poczytalam... Kolezanek brak tutaj wrocilam okolo rok temu z Uk... Ale w Sosnowcu podobno jest dobry ginekolog Wikarek...

Na forach i na znanylekarz.pl cos powinno być o ginekologach. Więc też to jakies odniesienie. Ja teraz ide do mlodej doktorki . Odbierala moj porod pierwszy [emoji6]

U mnie beta 1054 z Om tez okolo 4 tydzien, ale dzis bylam u lekarza jeszcze nic nie widac... W ogole dziwny gosc z niego... Mowi mi ze beta rosnie dobrze ale juz nie trzeba robic... Ze sie narazie nie cieszyc bo nic nie wiadomo[emoji87][emoji85] jak syn wroci z przedszkola z katarem to mam w masce chodzic[emoji87][emoji85] no jakas masakra...
Niestety nie każdy ma umiejętność komunikacji ;) Nie wiem czy bym jeszcze do takiego lekarza poszła... w ciąży ze Stasiem pierwszą wizytę miałam u jakiegoś docenta, co na moje stresy, że w sylwestra piłam alkohol nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży powiedział, że najwyżej urodzę małego pijaczka - więcej nie poszłam ;)
Muszę się pochwalić już po wizycie!!! Serduszko pięknie bije i maleństwo machalo do mnie rączką to jednak 9tydz3d więc nie wiem czy tak jak DareToBe i Mecenasowa to majowe [emoji7]
1508775172-50d100a8ac274bb2-aaaaaa.jpeg
Założę się, że jeszcze nas ktoś przebije z wcześniejszym porodem :D A małego człowieczka gratuluję - jest już bardzo duży i śliczny! :)

reklama
Niestety nie każdy ma umiejętność komunikacji ;) Nie wiem czy bym jeszcze do takiego lekarza poszła... w ciąży ze Stasiem pierwszą wizytę miałam u jakiegoś docenta, co na moje stresy, że w sylwestra piłam alkohol nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży powiedział, że najwyżej urodzę małego pijaczka - więcej nie poszłam ;)

Założę się, że jeszcze nas ktoś przebije z wcześniejszym porodem :D A małego człowieczka gratuluję - jest już bardzo duży i śliczny! :)
Te ich żarty czasami nie na miejscu

Do góry