reklama
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Napewno wszystko bedzie dobrze :-*Sporo tylko czy wystarczająco.. też między 17.10 a 23.10 jest 6 dni
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Cudo :-)Muszę się pochwalić już po wizycie!!! Serduszko pięknie bije i maleństwo machalo do mnie rączką to jednak 9tydz3d więc nie wiem czy tak jak DareToBe i Mecenasowa to majowe [emoji7]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
aniaopapon
Fanka BB :)
A ktory masz tydzien ciazy?U mnir beta 1028. Zostaje z Wami [emoji16]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Wychodzi z om 4t5dA ktory masz tydzien ciazy?
AgaRS90
Jakie duże to Twoje maleństwo [emoji173]Muszę się pochwalić już po wizycie!!! Serduszko pięknie bije i maleństwo machalo do mnie rączką to jednak 9tydz3d więc nie wiem czy tak jak DareToBe i Mecenasowa to majowe [emoji7]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji7]
aniaopapon
U mnie beta 1054 z Om tez okolo 4 tydzien, ale dzis bylam u lekarza jeszcze nic nie widac... W ogole dziwny gosc z niego... Mowi mi ze beta rosnie dobrze ale juz nie trzeba robic... Ze sie narazie nie cieszyc bo nic nie wiadomo[emoji87][emoji85] jak syn wroci z przedszkola z katarem to mam w masce chodzic[emoji87][emoji85] no jakas masakra...Wychodzi z om 4t5d
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Jak bylam W crazy Z 3 dzieckiem trafilam na Pania doktor ktora tez palnela podobne zdanie -nie nastawiac sie na dziecko bo to za wczesnie... Kochana postaraj sie usunac ten tekst Z pamieci... :-)U mnie beta 1054 z Om tez okolo 4 tydzien, ale dzis bylam u lekarza jeszcze nic nie widac... W ogole dziwny gosc z niego... Mowi mi ze beta rosnie dobrze ale juz nie trzeba robic... Ze sie narazie nie cieszyc bo nic nie wiadomo[emoji87][emoji85] jak syn wroci z przedszkola z katarem to mam w masce chodzic[emoji87][emoji85] no jakas masakra...
aniaopapon
Ehh gdybym tylko byla optymistka a nie chora na nerwice mamuska to moze by sie udalo[emoji12]. No nic musze czekac...Jak bylam W crazy Z 3 dzieckiem trafilam na Pania doktor ktora tez palnela podobne zdanie -nie nastawiac sie na dziecko bo to za wczesnie... Kochana postaraj sie usunac ten tekst Z pamieci... :-)
reklama
Mecenasowa27
Gdzieś kiedyś czytałam ze w ciągu 3 dni powinna urosnąć o 112% bodajże ale te kalkulatory dla mnie tez pokazywały każde co innego a beta była w normie jak pytałam lekarza. Najlepiej nie analizuje tego ważne że wzrosła a normy też są różne i każda z nas jest inna, nie zamartwiaj się nie potrzebnie ważne że wzrosłaSporo tylko czy wystarczająco.. też między 17.10 a 23.10 jest 6 dni
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: