ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ile mają dzieci?@ookatkaoo1993 u mnie też 3 ciąża witaj
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile mają dzieci?@ookatkaoo1993 u mnie też 3 ciąża witaj
Super zazdroszcze[emoji7][emoji7][emoji7] ja pewnie bede miec 2 syna[emoji23]Ja mam parkę więc mi to już w sumie obojętne hehe
Hej [emoji6] super przybywa Nas tutajCzy moge i ja sie tutaj przywitac?Po moich przejsciach lekko niesmialo ale w koncu sie odwazylam bo juz 4 albo 5 raz sie biore za napisanie tutaj
Gratki oczywiscie dla wszystkich czerwcowych Mamus no i spokojnych,bezproblemowych ciaz [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Ile mają dzieci?
Witaj, jesteś chyba 3cią potrójną mamąNo widze ze calkiem juz sporo czerwcowych Mamusiek.I super czym wiecej tym lepiej [emoji1]
Ja czekam na 3 Okruszka
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Ja mam dwie Coreczki.Jedna ma 7 lat a druga 14.02 bedzie miala 2 latkaWitaj, jesteś chyba 3cią potrójną mamą
Ja mam nawilżacz-oczyszczacz VENTA i jest super (drogi, ale podoba mi się mechanizm działania i to, że 90% części mogę myć w zmywarce ). W sesonie grzewczym jak go nie używam to mam non stop infekcje - ale fakt faktem jestem alergikiemNikt nic?
Może ekomamą nie jestem - tzn. eko ogranicza się u mnie do ekologicznego jedzenia (mam "swoją" panią ze wsi - 20km od nas - do której raz w tygodniu jeżdżę i kupuję co tam ma: przez jajka, kurczaki, warzywa, owoce - oczywiście wszystko sezonowe ) Ale Stasia karmiłam piersią przez 18 miesięcy i to było super - jak się uda to tego bąbla też będęJa jestem generalnie taką ekomamą. Średnią córkę bardzo długo karmiłam piersią, nie stosuję antybiotyków. Od dwóch lat moje dzieci nie chorują. Nosiłam też w chuście i już rozglądam się za chustami dla noworodzia, swoje poprzednie posprzedawałam.
Nie warto po cichutku Witamy i gratulacje!Witam mogę po cichutku się przyłączyć?
Gosia córką w styczniu będzie miała 7 a syn teraz w sierpniu skończył 3Mam dwie córki - starsza ma 7 lat, młodsza 4 lata. Jak urodzi się najmłodsze będą miały prawie 8 i prawie 5
A u Ciebie? Masz parkę, fajnie
I tego samego też Tobie życzymy - witaj na pokładzieCzy moge i ja sie tutaj przywitac?Po moich przejsciach lekko niesmialo ale w koncu sie odwazylam bo juz 4 albo 5 raz sie biore za napisanie tutaj
Gratki oczywiscie dla wszystkich czerwcowych Mamus no i spokojnych,bezproblemowych ciaz [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]