reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Czy moge i ja sie tutaj przywitac?Po moich przejsciach lekko niesmialo ale w koncu sie odwazylam bo juz 4 albo 5 raz sie biore za napisanie tutaj :)

Gratki oczywiscie dla wszystkich czerwcowych Mamus no i spokojnych,bezproblemowych ciaz [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Hej [emoji6] super przybywa Nas tutaj

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

No widze ze calkiem juz sporo czerwcowych Mamusiek.I super czym wiecej tym lepiej [emoji1]
Ja czekam na 3 Okruszka

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Ja mam nawilżacz-oczyszczacz VENTA i jest super (drogi, ale podoba mi się mechanizm działania i to, że 90% części mogę myć w zmywarce ;)). W sesonie grzewczym jak go nie używam to mam non stop infekcje - ale fakt faktem jestem alergikiem ;)
A inhalator też jest super pomysłem! My mamy Beurera dziecięcy (ale też z maską i ustnikiem dla dorosłych) i też jesteśmy zadowoleni - jak tylko ktoś zaczyna chorować to od razu inhalacje kilka razy dziennie i jest lepiej :)
Ja jestem generalnie taką ekomamą. Średnią córkę bardzo długo karmiłam piersią, nie stosuję antybiotyków. Od dwóch lat moje dzieci nie chorują. Nosiłam też w chuście i już rozglądam się za chustami dla noworodzia, swoje poprzednie posprzedawałam.
Może ekomamą nie jestem - tzn. eko ogranicza się u mnie do ekologicznego jedzenia (mam "swoją" panią ze wsi - 20km od nas - do której raz w tygodniu jeżdżę i kupuję co tam ma: przez jajka, kurczaki, warzywa, owoce - oczywiście wszystko sezonowe :D) ;) Ale Stasia karmiłam piersią przez 18 miesięcy i to było super - jak się uda to tego bąbla też będę :)
Witam mogę po cichutku się przyłączyć?
Nie warto po cichutku ;) Witamy i gratulacje! :)

reklama
Czy moge i ja sie tutaj przywitac?Po moich przejsciach lekko niesmialo ale w koncu sie odwazylam bo juz 4 albo 5 raz sie biore za napisanie tutaj :)
Gratki oczywiscie dla wszystkich czerwcowych Mamus no i spokojnych,bezproblemowych ciaz [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]
I tego samego też Tobie życzymy - witaj na pokładzie :D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry