reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny a ja się martwię, miałam dzisiaj dość stresujące dzień długa podróż i wieczorem przy podviernaiu zauważyłam że śluz jest lekko brązowy, bardzo się martwię tym bardziej że jestem daleko od domu i nie mam możliwości iść do swojej lekarza, jestem w 6 tygodniu i 2 dniu, badanie usg miałam 48 godzin temu, myślicie że to stres? Normalnie zaraz oszaleje :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tym samym okresie miałam plamienia brunatne i to były „resztki” pobiegłam do gina i pow ze wszystko Ok. Za 5 dni miałam już wizytę u prowadzącego i pokazał mi ze jeszcze będę plamić i mam się tym nie denerwować chyba ze to będzie żywa krew to szpital dostałam duphaston i już od tyg spokój

reklama
Pytałam lekarza - babka lancetowata. Ja biorę też to
1508568683-ae67a9deeb07f2d9-aaaaaa.jpeg

Ratuje się syropem ż cebuli i miodu
Pije mleko ż miodem i czosnkiem i herbatę z cytryną.
Ogólnie wyciskam cytrusy i pije.

Pije też siemię lniane.
I smaruje się gęsiną.
Dodaje też 2 łyżeczki do mleka z miodem te gesine i też pije
1508568778-400285f89746a112-aaaaaa.jpeg

...niestety kaszel nie przechodzi:(

Znalazłam na forum też coś takiego ale za to już nie odpowiadam
1508568956-8fa7a9a82664a512-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga dziękuje :))

U mnie gęsina raczej nie przejdzie , ale inne zdecydowanie wykorzystam.
Pozdrawiam cieplutko i życzę szybkiego powrotu do normalności [emoji3][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mieszkam w mieście, w którym smog przekracza normy niemiłosiernie w trakcie okresu grzewczego.
Stąd moje pytanie - oczyszczacz i nawilżacz powietrza w jednym -posiada któraś?
Dodatkowo jestem na antybiotyku, kaszle jak stary gruźlik i powoli nie umiem oddychać:/

U mnie też normy poprzekraczane, ale nie mam nic takiego. Aga, a na kaszel dostałaś inhalacje? Inhalator przydaje się i przy dziecku i dorosłemu. Ja już. Od 2 tygodni robię sobie codziennie inhalacje z soli fizjologicznej, żeby nawilżyć śluzówki.

U mnie też normy poprzekraczane, ale nie mam nic takiego. Aga, a na kaszel dostałaś inhalacje? Inhalator przydaje się i przy dziecku i dorosłemu. Ja już. Od 2 tygodni robię sobie codziennie inhalacje z soli fizjologicznej, żeby nawilżyć śluzówki.
Nieee mogę prosić jakies linki sprawdzone żeby o tym poczytać?

reklama
Dziewczyny mieszkam w mieście, w którym smog przekracza normy niemiłosiernie w trakcie okresu grzewczego.
Stąd moje pytanie - oczyszczacz i nawilżacz powietrza w jednym -posiada któraś?
Dodatkowo jestem na antybiotyku, kaszle jak stary gruźlik i powoli nie umiem oddychać:/

Nikt nic?

Do góry