reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Nie miałabym nic przeciwko jakby to była dziewczynka :-)Może jak Was ciąg nie do słodkiego to może będzie dziewczynka. Nie raz się sprawdza. [emoji6]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Fanka BB :)
U mnie pewnie szybko będzie widać. Bo ja i tak mam spory brzuch. Sąsiadka raz się pytala kiedy będzie drugie bo już widać. A ja wtedy w ciazy nie byłam.
Mam jakieś źle przeczucia[emoji53][emoji53] brzuch mnie lekko boli tak jak bym miała dostać...co chwilę mam wrażenie ze coś leci i od razu do łazienki..
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Kasiaa12 ja tez mam tak Co kilka dni przez kilka minut zaboli lekko podbrzusze I troche plecki... Jakbym miala okres dostac.. Nie stresuj sie :-)
Witajcie Dziewczynki!
U nas jutro zaczyna się 9-ty tydzień, termin na 1.06 Centrum Łodzi
Fajnie, że jest nas aż tyle!
Jestem lekarzem weterynarii i mimo, że czuję się nienajgorzej przechodzę na pół etatu. Średnio mi się to podoba, ale dla Dzieciątka wszystko <3
Jestem lekarzem weterynarii i mimo, że czuję się nienajgorzej przechodzę na pół etatu. Średnio mi się to podoba, ale dla Dzieciątka wszystko <3
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Ja sie nie moge doczekac poniedzialku... Weslie moich obliczen 5-6 tydzien. ..ale moze sie myle... Nie planowalismy niczego wiec nie liczylam niczego... Milan Bardzo krotkie cykle of polo 3 lat 21 dniowe
witaj. Ja też pochodzę z łodziWitajcie Dziewczynki!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Może inaczej liczycie i koleżanka zaczęła 9 tydzień, jest np 8t2dU Ciebie 9 tydzień termin na 1.06 u mnie od wczoraj wg. Om 8 tydz 1 d. I termin na 31.05.
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KikaRika
Moderatorka
WitajWitajcie Dziewczynki!
Słuchaj a opłaca Ci się na tą 1/2 etatu przejść? Od tego będziesz mieć liczone L4 ciążowe ewentualne i macierzyński...
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: