reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny teraz wam noc widac nie bedzie najwyżej wzdecia. Nasze szkraby sa jeszcze na wyskosci podbrzusza. I malusie

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana a wcześniej pewnie go wciagalas i temu. Ja teraz jak nie wciagam miesi brzucha to tez brzusio bardziej widoczny

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Waniliowe.love u mnie ciężko stwierdzić czy już się zaokrągliłam bo mam wielki brzuch od wzdęć:D
Właśnie zaliczyłam poranne wstanie pomimo wolnego bo musiałam zrobić badania hormonów bo kontrolę u endo mam w środę. Miałam zamiar po powrocie zdrzemnąć się 2h a tu dupa moje marzenia rozwiał renomt klatki schodowej, który społdzielnia zaczęła akurat dziś
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, które lubią ucinać sobie drzemki w ciągu dnia...mi to nie będzie dane przez najbliższe 2 mce bo mieszkam we wierzowcu

@Just&yna ja bym z chęcią padła na małą drzemkę ale co mam zrobić jak mój 2 latek nie chce juz od dawna spać w dzień [emoji23] wiec nie będzie mi to dane do połowy kwietnia bo wtedy szkole zaczyna to ja będę mieć chwile wytchnienia :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

13644055_1082767788456337_1958496807_n.jpg
To moje zdjecie w 16tc z pierwszej ciazy z tamtego roku grupa grudniowki 2016 zeby nie bylo

Załączniki

• 13644055_1082767788456337_1958496807_n.jpg
    13644055_1082767788456337_1958496807_n.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 387
@Just&yna ja bym z chęcią padła na małą drzemkę ale co mam zrobić jak mój 2 latek nie chce juz od dawna spać w dzień [emoji23] wiec nie będzie mi to dane do połowy kwietnia bo wtedy szkole zaczyna to ja będę mieć chwile wytchnienia :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo, padam w ciągu dnia a moja 2,5 latka już nie śpi w dzień, ,darzą się jej raz na jakiś czas...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry