reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Brzuch bardziej odstaje? A ktory to tydzien?
Just&yna
Waniliowe.love u mnie ciężko stwierdzić czy już się zaokrągliłam bo mam wielki brzuch od wzdęć
Właśnie zaliczyłam poranne wstanie pomimo wolnego bo musiałam zrobić badania hormonów bo kontrolę u endo mam w środę. Miałam zamiar po powrocie zdrzemnąć się 2h a tu dupa moje marzenia rozwiał renomt klatki schodowej, który społdzielnia zaczęła akurat dziś
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, które lubią ucinać sobie drzemki w ciągu dnia...mi to nie będzie dane przez najbliższe 2 mce bo mieszkam we wierzowcu
Właśnie zaliczyłam poranne wstanie pomimo wolnego bo musiałam zrobić badania hormonów bo kontrolę u endo mam w środę. Miałam zamiar po powrocie zdrzemnąć się 2h a tu dupa moje marzenia rozwiał renomt klatki schodowej, który społdzielnia zaczęła akurat dziś
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, które lubią ucinać sobie drzemki w ciągu dnia...mi to nie będzie dane przez najbliższe 2 mce bo mieszkam we wierzowcu
waniliowe.love
Nigdy nie wciągalam brzucha a tydzień dokładnie nie wiem coś koło 7 a do wizyty jescze nie całe 4 tygodnie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
KikaRika
Moderatorka
Mam to samo, padam w ciągu dnia a moja 2,5 latka już nie śpi w dzień, ,darzą się jej raz na jakiś czas...@Just&yna ja bym z chęcią padła na małą drzemkę ale co mam zrobić jak mój 2 latek nie chce juz od dawna spać w dzień [emoji23] wiec nie będzie mi to dane do połowy kwietnia bo wtedy szkole zaczyna to ja będę mieć chwile wytchnienia
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: