reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Kobitki usmiechajcie die:-)naszczescie Z tymi tesciowymi nie mieszkacie... Wiec prosze o usmiech zawsze mogla byc gorzej no... Kawalerka WY Z partnetami I no dokladke zla zgorzkniala tesciowa ogladajaca cale dnie brazylijskie seriale :p;-);-);-)
Teraz teściowa ogląda tureckie, nie lepsze ;) Chociaż ja na swoją teściową nie mogę narzekać :) trafiłam na wyjątkowy egzemplarz! :)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a by poinformować oficjalnie pracodawcę o ciąży to dalej jest potrzebne zaświadczenie od lekarza? czy wystarczy zwolnienie lekarskie z odpowiednim kodem?

Dziewczyny, a by poinformować oficjalnie pracodawcę o ciąży to dalej jest potrzebne zaświadczenie od lekarza? czy wystarczy zwolnienie lekarskie z odpowiednim kodem?
Ja przed zwolnieniem ciążowym byłam na zwykłym. Po wizycie u lekarza dałam zaświadczenie z napisanym tygodniem ciąży. To upoważnia mojego pracodawcę do wypłaty mojego wynagrodzenia za ten czas nie 80% tylko 100%

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mozesz bez jezeli masz pewnosc ze ptacodawca to ludzki facet/kobieta i nie zwolni cie. Okres ochronny w ciazy zaczyna sie od 9 tygodnia

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży miałam podobnie robiło mi się słabo ciemno przed oczami ręce mi się trzesly i miałam zimne poty tak mi się robilo jak zrobiłam zbyt gwałtowne ruchy.

Ja na razie nie mam zachcianek oprucz makowca mogłabym go jeść tonami a nigdzie maku nie ma [emoji21]

A jak z waszymi brzucha mi? Zaokraglily się coś? Bo mi po pierwszej został taki malutki odstający i widzę że jest większy jak był i to rano Zaraz po wstaniu. W pierwszej ciąży to dopiero w połowie coś mi odstawalo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry