reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Laski, zaszalalam dzisiaj i kupiłam sobie...... mopa do podłóg [emoji16] nie ma to jak w prawie 9 miesiącu aktywnie spędzać czas w domu [emoji14] no robić sobie takie cudowne prezenty.
Ale mam wypasiony, bo obrotowy z Viledy, więc z palcem w.....nosie będę wycierać podłogi [emoji13] no normalnie perfekcyjna pani domu haahahaha. Jutro próba generalna, obym się tylko nie zapomniała przy tym myciu [emoji41]

reklama
Laski, zaszalalam dzisiaj i kupiłam sobie...... mopa do podłóg [emoji16] nie ma to jak w prawie 9 miesiącu aktywnie spędzać czas w domu [emoji14] no robić sobie takie cudowne prezenty.
Ale mam wypasiony, bo obrotowy z Viledy, więc z palcem w.....nosie będę wycierać podłogi [emoji13] no normalnie perfekcyjna pani domu haahahaha. Jutro próba generalna, obym się tylko nie zapomniała przy tym myciu [emoji41]
Ty kupiłaś sobie mopa a ja nowy odkurzacz i żelazko :D

@Bea.K84 i @agata.a to szalejecie:D mop z viledy jest świetny i myje się nim rewelacyjnie:)

Ja się męczę z przeziębieniem w dalszym ciągu.... Rano już było super a teraz od nowa leci mi z nosa i mam taki kaszel ze
masakra:(

@Bea.K84 i @agata.a to szalejecie:D mop z viledy jest świetny i myje się nim rewelacyjnie:)

Ja się męczę z przeziębieniem w dalszym ciągu.... Rano już było super a teraz od nowa leci mi z nosa i mam taki kaszel ze
masakra:(
Kurcze,może to jednak jakaś alergia?[emoji53] teraz tyle tych pyłków w powietrzu, że oblepiają każdy cm samochodu, krzeseł ogrodowych etc..

Właśnie, wiem że któreś z Was biorą SlowMag. Dzisiaj zakupiłam bo zwykłego magneB6 nie było. No i zastanawiam się ile mam brać? Tego zwykłego magnezu brałam 3x2, ale ze tutaj to lek, to nie wiem... ile Wy zażywacie?

Ty kupiłaś sobie mopa a ja nowy odkurzacz i żelazko :D
Nam się zepsuł odkurzacz i mąż kupił nowy. Nie pytaj ile zapłacił..[emoji15]
Ale niech ma zabawkę.[emoji23]
BedKe jeszcze chętniej odkurzał. Na razie jest pod wrażeniem jak dużo on syfu wciąga ( choć ma mniejszą moc niż nasz poprzedni, ale Daysony ponoć tak mają).

Kurcze,może to jednak jakaś alergia?[emoji53] teraz tyle tych pyłków w powietrzu, że oblepiają każdy cm samochodu, krzeseł ogrodowych etc..
Zdecydowanie to nie alergia alergią tylko w weekend mnie zawiało i bolały mnie zatoki także tego....

@Bea.K84 ja biore Asmag z B6 który jest lekiem i biorę 2 rano i 2 wieczorem. Jak mam skurcze w ciągu dnia to dorzucam w południe 1

@KikaRika a myślałam że mój to taki fan nowości;D chociaż masz odkurzanie z głowy aż się nie znudzi. Mój to ewidentnie marzy o irobocie:) i robocie do mycia okien:)

Zdecydowanie to nie alergia alergią tylko w weekend mnie zawiało i bolały mnie zatoki także tego....

@Bea.K84 ja biore Asmag z B6 który jest lekiem i biorę 2 rano i 2 wieczorem. Jak mam skurcze w ciągu dnia to dorzucam w południe 1

@KikaRika a myślałam że mój to taki fan nowości;D chociaż masz odkurzanie z głowy aż się nie znudzi. Mój to ewidentnie marzy o irobocie:) i robocie do mycia okien:)
Ja to ogólnie marzę o kimś do sprzątania, kimś z krwi i kości [emoji23] hahaahahaha, bo co mi z nowinek jak trzeba samemu z tym ganiać. No ale marzenia swoją drogą a rzeczywistość... Life is brutal, and full of zasadzkas, and sometimes kopas w dupas [emoji13]

Ja to ogólnie marzę o kimś do sprzątania, kimś z krwi i kości [emoji23] hahaahahaha, bo co mi z nowinek jak trzeba samemu z tym ganiać. No ale marzenia swoją drogą a rzeczywistość... Life is brutal, and full of zasadzkas, and sometimes kopas w dupas [emoji13]

Święte słowa:D ja bede miała pomoc przy sprzątaniu jak się wykończony wykańczając nasz dom... To będzie pewnie jeden jedyny raz...pod warunkiem że się wykończymy właśnie:p chyba że padnę jak będziemy kładli kafle:p

reklama
@K8y są też chińskie "iroboty", czytałam kiedyś artykuł w którym porównywali te chińskie z orginalnymi. Ponoć dorównują oryginalowi. Ale nie pamoetam jaka to forma była..

Do góry