reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@Naan trzymam kciuki żeby Maluszkowi jak najszybciej pomogli. Dobrze że Ty się czujesz nienajgorzej:)

Z innych kwestii: właśnie się dowiedziałam że będziemy sami kładli płytki w łazience... Nigdy tego nie robiliśmy a wykonawca się wykruszył. Strasznie się cieszę ze zdobędę nowe umiejętności, dzięki budowie potrafię rozłożyć elektrykę, wodę i kanalizację:D no i podłogówkę. Jeszcze jeden dom i nauczę się osadzać okna i bramę garażową bo futrynę już umiem:D

reklama
Naan, gratuluję!! Dużo zdrówka dla Was, oby jak najszybciej Was wypuścili do domku.

Ja nie wiem jak w szpitalu robią USG ale na wypisie mam napisane, że łożysko mam na ścianie przedniej, a od początku ciąży gin mówi, że na tylnej :errr:

Naan, gratuluję!! Dużo zdrówka dla Was, oby jak najszybciej Was wypuścili do domku.

Ja nie wiem jak w szpitalu robią USG ale na wypisie mam napisane, że łożysko mam na ścianie przedniej, a od początku ciąży gin mówi, że na tylnej :errr:
Taa, opisy USG w szpitalu... Pewnie przekopiowali od innej pacjentki ;) dziewczyna, z którą leżałam w szpitalu miała szyjkę, która na USG się "wydłużyła", chociaż na badaniu się skróciła, bo w opisie pomylił lekarz cyferki. Więc może się pomylili, upewnij się na kolejnej wizycie u lekarza prowadzącego :)

@Naan : Gratulacje! Trzymam kciuki za maluszka! Wiem jak to jest jak się patrzy na takie placzące w inkubatorze malenstwo .. Chcialoby się pomóc, ale czlowiek jest bezsilny :/ Oby lekarze szybko dowiedzieli się co jest u niego powodem infekcji i podjeli szybko dzialanie. Jestesmy wszystkie z Wami!!

Cześć wszystkim. Dziewczyny z czerwca też mogą jeszcze w kwietniu się rozpakować. Oczywiście nikomu tego nie życzę. Ja miałam termin na 09.06 ale 25.04 o godz.0:53 powitaliśmy synka na świecie. Na szczęście urodził się w dobrym stanie. Ważył 2300g i dostał dziesięć punktów. Niestety nie obyło się bez cesarski bo przy każdym skurczu spadało mu tętno i lekarze nie chcieli ryzykować.
No i wykrakałam.. [emoji32]

Ale wielkie gratulacje!!! [emoji4] napisz coś więcej jak znajdziesz czas o syneczku, jak się czujecie, jak wygląda pobyt w szpitalu itd. Dużo zdrowia dla Was!

@Naan trzymam kciuki żeby Maluszkowi jak najszybciej pomogli. Dobrze że Ty się czujesz nienajgorzej:)

Z innych kwestii: właśnie się dowiedziałam że będziemy sami kładli płytki w łazience... Nigdy tego nie robiliśmy a wykonawca się wykruszył. Strasznie się cieszę ze zdobędę nowe umiejętności, dzięki budowie potrafię rozłożyć elektrykę, wodę i kanalizację:D no i podłogówkę. Jeszcze jeden dom i nauczę się osadzać okna i bramę garażową bo futrynę już umiem:D
No to jeszcze zostało Ci kopanie fundamentów, murowanie, więźba + kładzenie pokrycia dachowego i jesteś mistrz [emoji16] możesz zakładac firmę

Ale wielkie gratulacje!!!
emoji4.png
napisz coś więcej jak znajdziesz czas o syneczku, jak się czujecie, jak wygląda pobyt w szpitalu itd. Dużo zdrowia dla Was!
Malutki trochę spokojniejszy bo dostał więcej antybiotyku. Dla jego wygody pomagają mu też oddychać choć sam umie. Mieszkam w Holandii więc nie wiem czy informacje o szpitalu coś wam dają bo w Polsce mają pewnie inne zasady. Niemniej na opiekę tutaj nie narzekam. Wszyscy są bardzo mili i bardzo o nas dbają i nas wspierają. Z tego co czytam na tym forum w Polsce bywa różnie.

reklama
Do góry