reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@agata.szy u mnie w laboratorium są z kolei inne normy, i FT4 ma normy 12-22, a ja mam wynik 14,5 i zwiększoną dawkę, więc Ty też w sumie dla swoich norm masz wyniki niżej niż w połowie, więc też daleko do górnej granicy, ale ja mam przy tym wyniku TSH 3,24, więc dużo wyższe. No i ja mam tylko subkliniczną niedoczynność. Ale faktycznie te opinie lekarzy są różne, a tamta moja na NFZ to już w ogóle jeszcze wyższe normy i kontrola za 10 tygodni, gdzie co 4 tyg. się powinno w ciąży robić te hormony...

reklama
Dziewczyny, ja wczoraj w promocji w rossmannie kupiłam chusteczki babydream extra sensitive za 13,99 za cztery paczki! naprawdę się opłaca i są dobre bo blog srokao też je poleca :) z tej serii też chcę potem kupić jakiś płyn do kąpieli. Poza tym wiadomo będę używać płatków i wody, ale nie zdążyłam na promocję w biedronce, jak się kupiło 2 paczki płatków tych dużych dla dzieci to wychodziło 3,49 za paczkę. Może jeszcze będzie promocja...

Cześć dziewczyny czy któraś słyszała opinię na temat wózka espiro next ? Może ktoś znajomy ma? Znalazłam właśnie ten wózek i jego całkowita wysokość to 119cm ? Któraś widziała ten wózek na żywo albo w sklepie i faktycznie jest nieduży?

Cześć dziewczyny czy któraś słyszała opinię na temat wózka espiro next ? Może ktoś znajomy ma? Znalazłam właśnie ten wózek i jego całkowita wysokość to 119cm ? Któraś widziała ten wózek na żywo albo w sklepie i faktycznie jest nieduży?

To jest najlepszy wózek jaki widzialam (mówię o tych najnowszych bo starszych nie widzialam).
Espiro next manhatan lub espiro next avenue niestety poza naszym budzetem a nowosc wiec uzywanego nie kupimy.
Bardzo duzo bajerow, szeroka gondola wewnątrz, super spacerowka, rama, jakosc materiałów... super
A gondola z zewnątrz wydaje sie malutka bo nie ma jak np w bebetto tej zewnętrznej waratwy.
Prowadzi sie bajecznie.
No i wozek ten wygral w jakimś plebiscycie najlepszych wózków - Link do: Najlepsze produkty targów Kids' Time 2017 - Mamy Gadżety
Tansza wersja espiro to lonex, prowadzi sie identycznie i ma podobne bajery. Wiec my kupujemy lonexa

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Dzień dobry, dawno mnie tu nie bylo :) my kupiliśmy espiro next manhatan, jest zgrabny i zwrotny, bardzo dobrze się prowadzi, ma wszystko co powinien mieć- pompowane koła, sporą gondole, przekładaną spacerówkę i mnóstwo innych bajerow. Do tego ładny design, można przebierac w kolorkach. Polecam!

To jest najlepszy wózek jaki widzialam (mówię o tych najnowszych bo starszych nie widzialam).
Espiro next manhatan lub espiro next avenue niestety poza naszym budzetem a nowosc wiec uzywanego nie kupimy.
Bardzo duzo bajerow, szeroka gondola wewnątrz, super spacerowka, rama, jakosc materiałów... super
A gondola z zewnątrz wydaje sie malutka bo nie ma jak np w bebetto tej zewnętrznej waratwy.
Prowadzi sie bajecznie.
No i wozek ten wygral w jakimś plebiscycie najlepszych wózków - Link do: Najlepsze produkty targów Kids' Time 2017 - Mamy Gadżety
Tansza wersja espiro to lonex, prowadzi sie identycznie i ma podobne bajery. Wiec my kupujemy lonexa

My też mamy lonex comfort prestige upatrzony ;)

Jesteśmy zdecydowani na manhattan, przekonuje mnie ze jest parę cm wyższy (oboje jesteśmy wysocy) i ma super opcje odczepiania gondoli jedna ręką. Wydaje się by prawdę fajny ja żywo, bardzo zwrotny. Jeśli chodzi o wagę to np. mutsy są lżejsze ale szczerze mówiąc nie czułam zbyt dużej różnicy.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

My też mamy lonex comfort prestige upatrzony ;)
My skończymy na comfort prestige na tym szarym pewnie,
db4e82afb26505a6ab5458eff5fe3101.jpg

choc galaxy w liscie mnie korci [emoji7]
7108c1a112c6fb9a0df036d4c8385ced.jpg

Ale kurde szary z tymi samymi funkcjami ok 1600 a ten w liscie tylko ma wstawki z ekoskory no i liscie... tak to to samo i juz powyzej 2tys... wiec chyba zostanie ten szary:p

reklama
Jesteśmy zdecydowani na manhattan, przekonuje mnie ze jest parę cm wyższy (oboje jesteśmy wysocy) i ma super opcje odczepiania gondoli jedna ręką. Wydaje się by prawdę fajny ja żywo, bardzo zwrotny. Jeśli chodzi o wagę to np. mutsy są lżejsze ale szczerze mówiąc nie czułam zbyt dużej różnicy.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Lonex ma identyczne bajery i jest prawie 7 stow tanszy. Prowadzi sie go identycznie, dlatwgo u nas zostaje lonex bo szkoda mu kasy za to samo w sumie... mialam w ręce ten i ten i nie widze różnicy

Do góry