Super ta w grochy! Nie wiedzialam, ze maja taki dzial na Zalando- musze zerknać, bo w maju mam Komunie chrzesniaka i muszę sobie jakąś kiecke wykombinować...mają na zalando specjalne do karmienia i ciążowe też. tą, co kupiłam jest ciążowa z funkcją karmienia, o taka:
Link do: NURSING SKATER DRESS - Sukienka z dżerseju - black/white @ Zalando.pl
taka sukienka do założenia na co dzień, ukryje pociążowy brzuszek jakby co
chcę kupić jeszcze taką z tej firmy:
Link do: SPOT PRINT LONGLINE - Sukienka z dżerseju - navy/white @ Zalando.pl
ale czekam na rozmiar, bo mojego nie ma, a zawsze mi się marzyła taka sukienka w grochy
reklama
nixie
Fanka BB :)
@agata.szy może dałoby sie przewiązać pod biustem jakąś wstążką żeby się dopasowały? Ja M-ki kupuje ale ta biała też była większa tylko że ona ma wstążkę właśnie więc można dopasować do siebie.
Jestem jeszcze umówiona po odbiór takiej: Podobno tylko raz do sesji była użyta ,
kolejna perełka Warto poszukać na olx
Jestem jeszcze umówiona po odbiór takiej: Podobno tylko raz do sesji była użyta ,
kolejna perełka Warto poszukać na olx
Załączniki
@agata.szy może dałoby sie przewiązać pod biustem jakąś wstążką żeby się dopasowały?
Niestety raczej nie, bo one są w ramionach najczęściej za duże. Biust mi urósł w ciąży ale niestety nie aż tak
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
kinga.1990.
Kupiłam tą szarą w kwiaty :-)))Ja na początku ciązy popełniłam parę głupot kupując sukienki dużo za duże (myśląc, że urosnę cała wszerz ), więc teraz chcę je sprzedać - może któraś się Wam spodoba. Każda jedynie przymierzona, dwie mają wycięte metki bo sprzedawane były przez outlet (użytkownik Lav-mag na allegro).
Każdą wystawiłam taniej niż kupiłam, ale jeśli znajdziecie gdzieś w necie niższą cenę to mogę opuścić
Link do: Maya Maternity Sukienka Ciążowa L Outlet Nowa
Link do: Bluebelle Maternity Sukienka Ciążowa L Outlet Nowa
Link do: HM Mama Sukienka Ciążowa M Nowa z metką
Mam nadzieje że bedzie dobra :-))))
ale super również mam taką nadziejęKupiłam tą szarą w kwiaty :-)))
Mam nadzieje że bedzie dobra :-))))
Mecenasowa27
Dziękuję :-)Zamawialam tam w poprzedniej ciąży 2 sukienki. Mieli akurat jakas promocje. Mam taką szara, bardziej sportową, ze sznureczkiem do regulacji pod brzuchem i taka z krotkim rękawem w paski biało-granatowe. Obie raczej na co dzień, niż "na wielkie wyjście". Material fajny, rozciagliwy, z praniem nie mialam problemów. Dobrze uszyte, moge polecić
Agata.szy a jaki normalnie nosiłas rozmiar przed ciąża? Jaki masz wzrost :-) ta czerwona mi się spodobała :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :-)
Agata.szy a jaki normalnie nosiłas rozmiar przed ciąża? Jaki masz wzrost :-) ta czerwona mi się spodobała :-)
Mam 175 cm i nosiłam M - tutaj dobra rada (kto jeszcze nie wie ;D), faktycznie kupujcie rozmiary sprzed ciąży, bo producenci ciuchów ciążowych je naprawdę mocno rozciągają (ta czerwona jest dla mnie dobra, ale poszerza mój największy kompleks, szerokie ramiona. Najpierw myślałam, że jakoś przejdzie ale po przemyśleniu stwierdziłam, że jestem w ciązy i niekoniecznie muszę powiększać sobie optycznie resztę xD). Jakby było więcej pytań to piszcie na priv, nie chcę zaśmiecać wątku
Motyl_ek
Ja z kolei przed ciążą nosiłam xs/s, a teraz ciążowe rzeczy M są dla mnie zbyt ciasne, także firma firmie nierówna. Wczoraj zamówiłam sukienkę z motherhood bo za trochę ponad 3 tygodnie mamy ten baby shower i trochę wstyd wystąpić w legginsach
Mecenasowa27
Hmm to nie wiem czy będzie dobra na mnie bo ja mam 168 wzrostu ale przed ciąża też głównie M nosilam. A może podasz wymiary tej sukienki na priw? :-)Mam 175 cm i nosiłam M - tutaj dobra rada (kto jeszcze nie wie ;D), faktycznie kupujcie rozmiary sprzed ciąży, bo producenci ciuchów ciążowych je naprawdę mocno rozciągają (ta czerwona jest dla mnie dobra, ale poszerza mój największy kompleks, szerokie ramiona. Najpierw myślałam, że jakoś przejdzie ale po przemyśleniu stwierdziłam, że jestem w ciązy i niekoniecznie muszę powiększać sobie optycznie resztę xD). Jakby było więcej pytań to piszcie na priv, nie chcę zaśmiecać wątku
reklama
Podziel się: