Ja mialam to często przy Frani dlatego uwazaj jak wydmuchujesz nos. delikatnie trzebaDziękuję dziewczyny [emoji4] jesteście najlepsze.
Nie zaciskalam bo było to dziwne hehe ale wolałam się upewnić tu u Was.
W końcu już nie leci....Ale ponad 30 min to trwało,od prawie 2 tyg byłam chora i katar do tego to może dlatego mnie tak wzięło. Przy wydmuchwaniu nosa mi się to stało. Pierwszy raz tak miałam i się trochę przestraszyłam...A mąż na wyjeździe służbowym [emoji17] na szczęcie wróci w nocy.
reklama
Dziewczyny macie te linki juz na watku wyprawkowym ale wrzucam Wam i tu.
O wyprawce :
Link do: Letnia WYPRAWKA NIEMOWLAKA: czego potrzebują dzieci urodzone latem? - Niemowlę - m.mjakmama.pl
A tu ogólne zasady dziecka latem
Link do: 7 sposobów, by nie przegrzać noworodka latem
O wyprawce :
Link do: Letnia WYPRAWKA NIEMOWLAKA: czego potrzebują dzieci urodzone latem? - Niemowlę - m.mjakmama.pl
A tu ogólne zasady dziecka latem
Link do: 7 sposobów, by nie przegrzać noworodka latem
Grunt to nie panikuj. Pochyl sie nad wanna umywalka no i zimny oklad plus oddychaj przez nos. To pomaga by krew sZybciej zasechla i nie lala sie strumieniem.No muszę uwazac[emoji4] teraz mam nauczkę.
I będę przeczulona heh
inka_inka89
Aktywna w BB
Dziewczyny jaki magnez najlepszy? Ostatnio często mi drży powieka i podobno to od niedoboru magnezu
MagneB6
Ewa.se
Fanka BB :)
Dziewczyny, domowy sposob na mokry kaszel? Syrop z cebuli już zrobiłam, jutro będzie gotowy. Macie jakieś inne pomysły? Jakieś inhalacje? Już mnie wszystko boli od tego kaszlu [emoji24] Wiem że temat gdzieś tam już był ale nie umiem znaleźć.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa.se
Nic tu nie dostanę wykrztuśnego co mogę brać w ciąży... dlatego pytam o domowe sposoby bo w aptece nie dostanę nic...Inhalacje powinny pomóc. Mojemu synkowi najbardziej pomogly z Nebu-dose. To jest mocniejsze stężenie soli fizj. A jakiś syrop? Pomoże wykrztusić.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
b_iala
Js myślę o dostawce bo będę miała maluszka Na oku.. i będzie nam właśnie służyła jako takie łóżeczko w salonie na tarasie.. a drewniane będzie na nocne spanie
Co do przewijaka to ja mam komode i na to przewijak... dla mnie idealne wszystko pod ręką w szufladach ubrania pieluszki w pierwsze zawsze kosmetyki chusteczki ... i nic nie stoi na wierzchu w tego nie lubię ...
Mnie dziś naszła ochota na grochówka. .... wyszła pyszna... Ale w brzuchu pogrom
Ubranka używałam od 50 chłopaki za duzi się nie urodzili. ... okazało się ze sporo mam w kartonach naodkladane więc planuje dokupić tylko to co będzie mi potrzebne na bieżąco. ..
A w domu nic jeszcze nie szykuje dopiero zacznę w połowie maja przy drugim synku termin miałam na 24a urodził się 4...jak byłam w sZpitalu mąż skręcił łóżeczko i też zdążyliśmy
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Co do przewijaka to ja mam komode i na to przewijak... dla mnie idealne wszystko pod ręką w szufladach ubrania pieluszki w pierwsze zawsze kosmetyki chusteczki ... i nic nie stoi na wierzchu w tego nie lubię ...
Mnie dziś naszła ochota na grochówka. .... wyszła pyszna... Ale w brzuchu pogrom
Ubranka używałam od 50 chłopaki za duzi się nie urodzili. ... okazało się ze sporo mam w kartonach naodkladane więc planuje dokupić tylko to co będzie mi potrzebne na bieżąco. ..
A w domu nic jeszcze nie szykuje dopiero zacznę w połowie maja przy drugim synku termin miałam na 24a urodził się 4...jak byłam w sZpitalu mąż skręcił łóżeczko i też zdążyliśmy
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AgaRS90
Ja sie smarowalam gesinaDziewczyny, domowy sposob na mokry kaszel? Syrop z cebuli już zrobiłam, jutro będzie gotowy. Macie jakieś inne pomysły? Jakieś inhalacje? Już mnie wszystko boli od tego kaszlu [emoji24] Wiem że temat gdzieś tam już był ale nie umiem znaleźć.
Podziel się: