reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jak robisz ta inhalację o wyższym stężeniu?
My zakupilismy inhalator, syna inhalowałam dłuższy czas, ale ja nie widziałam poprawy :(
My oprócz inhalacji podajemy syrop wykrztusny (pół dawki). Do tego oklepywanie 1 godz po podaniu syropu. Dużo ruchu - staramy się go ganiać, rozsmieszac itp. Żeby to wszystko wykaszlał.

Mi jeszcze lekarz kazał pilnować żeby miał cały czas ciepłe ręce i nogi.

Teraz mu coś zalega i nie mogę się tego pozbyć. Chyba będę go częściej klepać.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale postów [emoji1] ciężko się odwołać do któregoś hehe

Właśnie wróciłam z połówkowego...dzidzia zdrowa ,waży 409 g , ale znowu się zaslonila, miała pepowine między pachwina i nie pokazała co tam kryje więc szykuje się nam chyba niespodzianka [emoji7]

Byliśmy zamówić wózek i lozeczko[emoji1] [emoji1] mega się cieszę. Zdecydowaliśmy się na 2w1 A fotelik maxi cosi albo cybex...maz jest za cybexem, tylko że one są cięższe od maxi cosi. Ale ten wybór pozostawiam mu.

Miłego dnia mamuśki[emoji8]
gratki wizty ja miałam tak ostatnio :) Kostka czekolady przed ostatnim badaniem pomogła dzidzia była ruchliwa i szybko pokazała co ma najcenniejszego :D

Ale postów [emoji1] ciężko się odwołać do któregoś hehe

Właśnie wróciłam z połówkowego...dzidzia zdrowa ,waży 409 g , ale znowu się zaslonila, miała pepowine między pachwina i nie pokazała co tam kryje więc szykuje się nam chyba niespodzianka [emoji7]

Byliśmy zamówić wózek i lozeczko[emoji1] [emoji1] mega się cieszę. Zdecydowaliśmy się na 2w1 A fotelik maxi cosi albo cybex...maz jest za cybexem, tylko że one są cięższe od maxi cosi. Ale ten wybór pozostawiam mu.

Miłego dnia mamuśki[emoji8]
Super, że maluszek zdrowy, ale troszkę wstydliwy hehe

mogę podpytać jaki wózek zamówiliście? jesteśmy teraz na etapie poszukiwań i każdy trop będzie dobry :) tylko, że chcemy 3w1, ale z fotelikiem MaxiCosi właśnie ;)

mogę podpytać jaki wózek zamówiliście? jesteśmy teraz na etapie poszukiwań i każdy trop będzie dobry :) tylko, że chcemy 3w1, ale z fotelikiem MaxiCosi właśnie ;)
Dziewczyny zwróćcie uwagę na wage nie ważne gdzie mieszkacie, Mój waży 15kg i to jest tragedia

Ja byłam zdecydowana na Adamexa...Ale na miejscu był i Adamex i Bebetto. Choć na temat Bebetto są kiepskie komentarze to jego prowadziło i składało mi się wygodniej ,niż Adamexa[emoji4] trafiliśmy na fajna cenę bo 2w1 kosztował 1400 zł do tego fotelik maxi cosi 390 zł + adaptery 50 zł...więc cenowo się naprawdę udało. Wiadomo że każdy woli co innego...mi się bardzo spodobal[emoji4]
Ty tez napewno wybierzesz coś dla siebie, a raczej dla maluszka.

gratki wizty ja miałam tak ostatnio :) Kostka czekolady przed ostatnim badaniem pomogła dzidzia była ruchliwa i szybko pokazała co ma najcenniejszego :D
Ja zjadłam batona Kinder Bueno i nie pomogło hehe
Ale mam 13 lutego wizytę u mojego gin to może się w końcu ukaże hee

Albo fotelik cybex on 420 zł kosztował
Nad fotelikiem myśli.maz[emoji1]

1517496761-9ba0031f533f365a-aaaaaa.jpeg

U nas pokazal sie od razu tak;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry