reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja byłam zdecydowana na Adamexa...Ale na miejscu był i Adamex i Bebetto. Choć na temat Bebetto są kiepskie komentarze to jego prowadziło i składało mi się wygodniej ,niż Adamexa[emoji4] trafiliśmy na fajna cenę bo 2w1 kosztował 1400 zł do tego fotelik maxi cosi 390 zł + adaptery 50 zł...więc cenowo się naprawdę udało. Wiadomo że każdy woli co innego...mi się bardzo spodobal[emoji4]
Ty tez napewno wybierzesz coś dla siebie, a raczej dla maluszka.
No świetna okazja, naprawdę. Mi się też podobają Bebetto, zwłaszcza Vulcano i Torino :) także kto wie, może akurat, muszę nimi pojeździć właśnie, zabiorę ślubnego i na mały rajd wózkami :) byłam wczoraj właśnie w jednym ze sklepów tak przy okazji, bo miałam po drodze i sprzedawca polecał Camarelo, ale ja o nich nic nie słyszałam, muszę je skonfrontować z Bebetto

reklama
1517504456-2bbc76dee9f5c9f8-aaaaaa.jpeg

1517504470-a0a43bb5bb7a7f06-aaaaaa.jpeg

Ja używam tych dwóch naprzemiennie.
Szukam jeszcze czegoś polecanego do piersi, macie cos?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja postawiłam na naturalne olejki
1517500341-1c714579d5cea2b3-aaaaaa.jpeg

1517500349-864581cfa73b02ad-aaaaaa.jpeg

Ten ponoc na rozstępy jak znalazl
1517500355-c5d2fb6545081c73-aaaaaa.jpeg

1517500374-d242e0f2632b5972-aaaaaa.jpeg

Ten tez ale ja go głównie do twarzy używam
1517500398-d603d044052d0d63-aaaaaa.jpeg

1517500403-22c178d77055c606-aaaaaa.jpeg

W hebe za 4 takie (mam jeszczw do olejowania wlosow 7 olejow) zaplacilam 60 zl :)
I jeszcze jak mi sie przypomni to aloes
1517500566-0b71f814b7b17a16-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmznpxcwjj5.png
ale używasz wszystkich tych olejków jakoś na zmianę czy razem?

1517505400-be941a1e696d11a7-aaaaaa.jpeg
ja ostatnio używam tego masła i narazie mi się fajnie sprawdza. Ale chciałbym ejeszcze kupić ten olejek z migdałów bo dobre rzeczy o nim czytałam
Jeśli chodzi o wózek to jeśli będziemy musieli kupić to zdecydujemy się na baby design lupo. Ogladalisny już go w sklepie i bardzo nam się spodobał

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Warto się tam na dole smarować. Ja ostatnio używałam tej oliwki z babydreama, tam jest olejek z migdałów i macadamia. Ale teraz też jakiegoś 100% olejku będę używać. Ten z awokado najlepiej mi służy tak ogólnie. A to szczotkowanie na sucho całego ciała oprucz ujędrniania ma działanie terapeutyczne i detoksykujące też.

No świetna okazja, naprawdę. Mi się też podobają Bebetto, zwłaszcza Vulcano i Torino :) także kto wie, może akurat, muszę nimi pojeździć właśnie, zabiorę ślubnego i na mały rajd wózkami :) byłam wczoraj właśnie w jednym ze sklepów tak przy okazji, bo miałam po drodze i sprzedawca polecał Camarelo, ale ja o nich nic nie słyszałam, muszę je skonfrontować z Bebetto
pisałam w wątku wyprawkowym, że moja sąsiadka ma wózek Camarelo i bardzo sobie chwali :) ona ma opcję ściąganych kół, więc po przyjeździe ze spaceru zmienia i może używać w domu. bardzo wygodne moim zdaniem :)

1517505400-be941a1e696d11a7-aaaaaa.jpeg
ja ostatnio używam tego masła i narazie mi się fajnie sprawdza. Ale chciałbym ejeszcze kupić ten olejek z migdałów bo dobre rzeczy o nim czytałam
Jeśli chodzi o wózek to jeśli będziemy musieli kupić to zdecydujemy się na baby design lupo. Ogladalisny już go w sklepie i bardzo nam się spodobał

tym wózkiem jeździ córeczka mojej drugiej sąsiadki ;) parametrów technicznych nie znam, ale bardzo ładnie się prezentuje, jest zgrabny i wg mnie wyróżnia się na plus swoim wyglądem :)

tym wózkiem jeździ córeczka mojej drugiej sąsiadki ;) parametrów technicznych nie znam, ale bardzo ładnie się prezentuje, jest zgrabny i wg mnie wyróżnia się na plus swoim wyglądem :)
Ja czytałam o nim całkiem niezłe opinie i tak ładnie się prezentuje, a przy tym jest trochę inny niż bebetto i adamexy [emoji6]

reklama
Ja czytałam o nim całkiem niezłe opinie i tak ładnie się prezentuje, a przy tym jest trochę inny niż bebetto i adamexy [emoji6]

chyba mamy podobne gusta wózkowe :) ja mam maxi cosi mura, który też jest w tym stylu :) bardzo mi się też podoba mutsy evo urban

Do góry