reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moje jakoś nie byly poranione, w pierwszy dzień bolały to je maścia z medeli smarowałam a później było okej. Mleka miałam dużo ,położna mówiła że spokojnie 2 bym wykarmila :) w ciąży już musiałam używać wkładek do biustonosza bo plamy miałam. Niestety karmilam krótko, bo syn mial i ma, nietolerancje laktozy i po moim mleku były mega kolki, i musiałam dawac mieszanke o obnizonej zawartości laktozy. Szkoda że wtedy nie znałam np Delicolu czy innego enzymu laktazy .Teraz się w to zaopatrze w razie W. I jeszcze Femilatkier, czy jak to się pisze. Piłam wtedy i serio pomagał.
Wierzę że będzie dobrze ;)

reklama
A ja mam w tyłku ile ważę nie objadam się i nie przesadzam z zachciankami taki już mój urok po ciąży to zgubie bo przeszkadza mi ta waga bardzo w codziennym funkcjonowaniu ale płakać teraz nie będę

34bwdqk3xt29egh4.png

Dzieki dziewczyny za wasze wskazówki co do karmienia.U mnie to pierwsze dziecko wiec nie wiem czego sie spodziewac.Bedzie ciężko ale nikt nie mowil ze zycie jest łatwe.

MAJKA to zależy ile ważysz ogółem. Jeśli masz nadwagę to lekarz może wtrącić swoje trzy grosze,bo chodzi o zdrowie dziecka i Twoje. Jeśli masz wagę ok to nie powinien robić problemu. Ja mam normalnego lekarza na szczęście. W 17 tygodniu gdy waga wskazała pół kilo mniej niż wcześniej to mówił ,żeby się nie martwić tak się zdarza na początku i żartował że później będę się martwić w drugą stronę o kilogramy :D

MAJKA to zależy ile ważysz ogółem. Jeśli masz nadwagę to lekarz może wtrącić swoje trzy grosze,bo chodzi o zdrowie dziecka i Twoje. Jeśli masz wagę ok to nie powinien robić problemu. Ja mam normalnego lekarza na szczęście. W 17 tygodniu gdy waga wskazała pół kilo mniej niż wcześniej to mówił ,żeby się nie martwić tak się zdarza na początku i żartował że później będę się martwić w drugą stronę o kilogramy :D
Teraz ważę 62,5kg więc jeszcze aż takiej tragedii nie ma ale ostatnio tyle ważyłam w 40tc i trochę jestem w szoku [emoji23]
Trzymam kciuki za wizyty!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 24tydz przytyłam niecałe 6kg, myślę że do 22kg jak przy 1 ciąży nie dojdzie[emoji23] ale przy dziecku już trudniej się zajadac jak się nie ma dzieci w ogóle to można szalec [emoji33][emoji3]

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry