reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ale dziś tematy kulinarne, też się muszę zacząć brać za obiad. Dzisiaj kotlety z fasoli mung z ziemniakami i sałatą.

Judzia gratulacje. Wasze wizyty pomagają mi dotrwać do swojej :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja nie mam energii, ale jedzenie własne daję synkowi do przedszkola to obiad musi być. Na jutro zostały mu resztki to my z mężem możemy olać gotowanie ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja już też po wizycie :) oglnie wszystko w porządku. Szyka ok. Dzidziusiowi serducho bije idenie. Mam odstawić pomału odstawić duphaston. Inne leki nadal brać. Zrobic Tsh i z wynikami zadzwonic powie mi.co z lekami. Ogolnie taki niedosty bo dokladnego podglądanie bobasa nie bylo .nom ale ważne ze serduch sprawdził! Wizyta nastepna za 4 tyg. A usg polowkowe 22 lutego.

5djylbetecfse5n6.png

Ja już też po wizycie :) oglnie wszystko w porządku. Szyka ok. Dzidziusiowi serducho bije idenie. Mam odstawić pomału odstawić duphaston. Inne leki nadal brać. Zrobic Tsh i z wynikami zadzwonic powie mi.co z lekami. Ogolnie taki niedosty bo dokladnego podglądanie bobasa nie bylo .nom ale ważne ze serduch sprawdził! Wizyta nastepna za 4 tyg. A usg polowkowe 22 lutego.

5djylbetecfse5n6.png
Gratuluję dobrych wieści.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wracając od lekarza zajechalam do.sklepu chcialam sobie kupic zwykłe bawełniane bluzeczki ciążowe do pracy duży sklep ubran tez sporo ,ale chyba wszystkie zwykle bluzeczki mialy jakies beznadziejnie nadruki na bluzeczkach...bobasy ,stopy,rece... i nic nie kupilam :(

5djylbetecfse5n6.png

Motylek najważniejsze że maluch ma się dobrze. Ja tez pewnie po jutrzejsze wiecie będę miała jakieś badania do zrobienia. Mialam tylko raz morfologie robioną w dwa razy mocz.

reklama
Do góry