reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ufff, dopiero wrociłam z pracy. U mnie na obiad bigos (od mamusi ;)). U mnie energii też nie za dużo. Zaraz zjem obiad i zmykam na popoludniowa drzemkę :)

reklama
Ja już też po wizycie :) oglnie wszystko w porządku. Szyka ok. Dzidziusiowi serducho bije idenie. Mam odstawić pomału odstawić duphaston. Inne leki nadal brać. Zrobic Tsh i z wynikami zadzwonic powie mi.co z lekami. Ogolnie taki niedosty bo dokladnego podglądanie bobasa nie bylo .nom ale ważne ze serduch sprawdził! Wizyta nastepna za 4 tyg. A usg polowkowe 22 lutego.

5djylbetecfse5n6.png
gratuluję :)

A u mnie wolny od pracy dzien skonczyl sie jak zawsze, czyli od rana jeszcze nie usiadlam.. ogarnelam cale mieszkanie, zrobilam dwudaniowy obiad, teraz pieke karpatke, bylam na cwiczeniach dla ciezarnych, na zakupach i wlasnie zaczynam odczuwac tego efekty, brzuch mnie zaczyna bolec.. zawsze bylam strasznie aktywna i wszystko robilam szybko. I teraz nie umiem sie przyzwyczaic ze tak nie moge:/ latam od rana i dopiero jak zaczyna mnie bolec to troche odpuszczam. Taka moja głupia natura :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Do góry