Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulujęJa już też po wizycie oglnie wszystko w porządku. Szyka ok. Dzidziusiowi serducho bije idenie. Mam odstawić pomału odstawić duphaston. Inne leki nadal brać. Zrobic Tsh i z wynikami zadzwonic powie mi.co z lekami. Ogolnie taki niedosty bo dokladnego podglądanie bobasa nie bylo .nom ale ważne ze serduch sprawdził! Wizyta nastepna za 4 tyg. A usg polowkowe 22 lutego.
U mnie też dziś chińczyk był grany [emoji39] makaron sojowy z kurczakiem i warzywami .. [emoji38][emoji1]U mnie chinczyk [emoji23]
Czyli stał się najgorszy scenariusz, już dalej mieć do Ciebie nie mogę... od północy az po samo południe
Takie czekanie najgorsze, ja ostatnio godzinę spędziłam pod drzwiami...motylek cieszę się, że wszystko ok
ja czekam pod gabinetem, jest obsuwa jak zwykle