reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Już po wizycie. Serduszko bije dzidzia się wierci. Lekarz sugeruje, że to jednak dziewczynka tekst mojego męża, który liczy na syna " może ma po prostu malego i dlatego lekarz myśli, że to dziewczynka " ;p
Hahahaha to mój po wizycie w 12 tyg jak ten penis wygląda na usg jakby był dosłownie do kolan to chodził i wszystkim gadał, ze po tatusiu
Faceci są chorzy
A wczoraj jak gadał z brzuchem to rzucił tekst w stylu "tylko mam nadzieję, ze nie jestes czarny" psychol
Padlam [emoji23][emoji23][emoji23]Hahahaha to mój po wizycie w 12 tyg jak ten penis wygląda na usg jakby był dosłownie do kolan to chodził i wszystkim gadał, ze po tatusiu
Faceci są chorzy
A wczoraj jak gadał z brzuchem to rzucił tekst w stylu "tylko mam nadzieję, ze nie jestes czarny" psychol
Anula1988
Już po wizycie. Serduszko bije dzidzia się wierci. Lekarz sugeruje, że to jednak dziewczynka tekst mojego męża, który liczy na syna " może ma po prostu malego i dlatego lekarz myśli, że to dziewczynka " ;p
Gratulacje Judzia :*
Anula1988
Zapraszam do Krakowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Czyli stał się najgorszy scenariusz, już dalej mieć do Ciebie nie mogę... od północy az po samo południe
Anula1988
U mnie dzisiaj makaron z pesto i łososiem , najszybszy obiad na świecie ale czekam na męża czyli gdzieś do 18
Zastanawiam się czy pomalować sobie paznokcie u stop już mam problem ze schylaniem i boje się ze potem nie będę umiała ich poprawić ach te dylematy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Szymcio spał, to właśnie pomalowałam sobie paznokcie u rąk, a wieczorem planuje u stóp. Jakoś sobie ubzdurałam, ze przez to poczuje się bardziej seksownie dzisiaj, hmmm, ach ten ciążowy umysł
Daktyl2016
Dziewczyny skąd macie tyle Energi??
Też się zastanawiam ja wstałam o 10 a juz muszę uskutecznić popołudniową drzemkęDziewczyny skąd macie tyle Energi??
reklama
Ja niestety nie mam, nic mi się nie chce cały dzień mogłabym w poziomie spędzaćDziewczyny skąd macie tyle Energi??