reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W dodatku jak się podcieralam to na papierze była plamka krwi ale nie wiem skąd. Wydaje mi się że z '' dwojeczki '' ale hemoroidow nie mam żeby mi coś tam pękło

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia to idź do lekarza, choć mogło to być z podraznionych jelit. Podobno dobrze posmarować się chyba oliwka wtedy podobno nie podrażnia pupy a jak wiemy przy biegunkach potrafi nieźle piec.

Wstawila zdjecie z usg i kilka dziewczyn naskoczylo na nia ze na pewno dziecko nie ma tylu cm co podala... Ze ona sie nie zna itd... Próbowała tlumaczyc ze lekarz wie co jej mowi ale nikt jej nie sluchal :(

oar8s65gmlqg37sx.png
tak było i naprawdę lepiej nie komentować skoro nie było się z kimś na tej wizycie, dziewczyny zrobiły ze mnie idiotkę, poczułam się jak ostatnia frajerka- może to moja pierwsza ciąża ale nie jestem takim intelektualnym zerem, chciałam usunąc konto ale nie potrafię i tyle.

tak było i naprawdę lepiej nie komentować skoro nie było się z kimś na tej wizycie, dziewczyny zrobiły ze mnie idiotkę, poczułam się jak ostatnia frajerka- może to moja pierwsza ciąża ale nie jestem takim intelektualnym zerem, chciałam usunąc konto ale nie potrafię i tyle.
Zielinka ja też zauważyłam Twoja nieobecność. Powiem tak nikogo nie usprawiedliwiam ale weź pod uwagę to że słowo pisane ma czasem różny wydźwięk do tego co się chce powiedzieć. Ze ktoś coś napisał to nie znaczy że miał zamiar Cie obrazić. Co prawda miałaś rację i może nie były potrzebne te utwierdzania kto się myli ale zapomnij o tym to się tak za szybko jakoś rozkrecilo i wyszło jak wyszlo. Ciesz się z nami ciąża i pochwal jak rośniecie [emoji3] jest nas tu dużo i czesto obserwujemy jakieś przekonywania na siłę bo jedna wie lepiej. Nie należy tego brać do siebie. O widzisz ostatnio dziewczyny o ochraniaczach do łóżeczka pisaly. Jedna chce na siłę udowodnić swoją rację, druga ma całkiem inne zdanie, trzecia ma doświadczenie a czwarta i tak zrobi tak jak czujr i uważa że będzie dobrze. Ja zwykle się nie odzywam bo wychodzę z założenia że nic nigdy się nie wie na pewno więc staram się myśleć racjonalnie co nie znaczy że nie biorę pod uwagę różnych zdań. A wręcz to czasem pomaga dojść do własnych wniosków. No dość już się rozpisalam [emoji3]
Wracaj do nas!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Dokładnie tak, olej. szkoda nerwów a powodów do stresów o wiele większych będziesz miała na każdym etapie rozwoju dziecka- matki tak mają ;)

Więc nie ma co tracić energii na baby z neta a tymbardziej aby to wplywalo na Twoje samopoczucie

Zielinka...mówię oczywiście za siebie...forum jak to forum służy do wypowiadania się. Jeśli osobiście czymś Cię urodziłam to przepraszam, nie było to moją intencją.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Asia biegunka jest o tyle niebezpieczna bo powoduje skurcze, a jelita i macica przecież dobrzy sąsiedzi... uważaj na siebie

7u223e3kwboc3bjp.png

Hejka dziewczyny, może wy mi coś doradzicie, bo już nie wiem do kogo napisać czy zadzwonić. Od kilku dni mam rozwolnienienie, jem normalnie. A od wczoraj bardzo słabo się czuje. W dodatku mam wysoki puls bo prawie 120 na minutę a w sumie niczym się nie zdenerwowalam. I mam wrażenie jak by mi się wszystko trzeslo w środku. Nie wiem już co mam myśleć ale staram się nie denerwować

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do biegunki to się nie wypowiem. Co do serducha i pulsu to też to mam. Puls mam standardowo 104 a po spacerku do kibelka skacze na 130. U mnie to podobno przez niskie TSH. Serducho bije jak szalone... Niby w ciąży norma dla pulsu to 120. Więc chyba spokojnie do piątku możesz poczekać. A miałaś ostatnio TSH robione? Może też masz to co u mnie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czasem właśnie tak jest że odczucia przez internet są jednak inne niż w rzeczywistości.
Nie przejmuj się i wracaj do nas:)

Do góry