Ja przez ponad rok cierpiałam na okropny ból zatok bardzo Ci współczuję. I też polecam stosować fixin, w maju miałam operacje zatok, plukalam je tym płynem gdy już nie mogłam wytrzymać z bólu. Po operacji tez kazali mi stosować i za każdym razem gdy mam katar profilaktycznie aby nie doprowadzić do stanu sprzed operacji. Na ból zatok pomagają też okłady ciepłe z fasoli zagrzanej w piekarniku z solą. Po podgrzaniu zawijałam w ręcznik i na twarz :-) pomagało natychmiast.
reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja też sól rogrzewalam w ściereczkę i na zatoki kladlam.Ja przez ponad rok cierpiałam na okropny ból zatok bardzo Ci współczuję. I też polecam stosować fixin, w maju miałam operacje zatok, plukalam je tym płynem gdy już nie mogłam wytrzymać z bólu. Po operacji tez kazali mi stosować i za każdym razem gdy mam katar profilaktycznie aby nie doprowadzić do stanu sprzed operacji. Na ból zatok pomagają też okłady ciepłe z fasoli zagrzanej w piekarniku z solą. Po podgrzaniu zawijałam w ręcznik i na twarz :-) pomagało natychmiast.
Zając Czerwcowy
Raz w życiu miałam ból zatok... coś okropnego. Współczuję Wam
Ja mam Irigasin ale to pewnie to samo co fixsin butelka i saszetki do rozpuszczania. Co prawda trzeba się przemoc za pierwszym razem i człowiek czuje się jakby na basenie się przytopil ale po płukaniu ulga nieziemska. Ja miałam problemy z zatokami a odkąd używam irigasinu nawet na zwykły początkowy katar od razu przechodzi. Ważne żeby robić przynajmniej godzinę przed snem żeby po tym płyn miał czas całkowicie splynac a i ja nie robię jak mam wychodzić z domu boję się zaziebic czy coś[emoji3]
tynka2506
Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Dołączam do grona przeziębionych kuuuurna! Boli mnie gardło jak dzieciom przeszło i mogłabym się wyspać to boli mnie gardło chyba wezmę apapa [emoji58]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Bardzo dobrze że to sprawdziłas! Lepiej zapobiegaćZdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.
A jestem ciekawa ile moja dzidzia waży. Na połówkowym mi podadzą co nie ?
Dobrze, że pojechałaś. Lepiej na zimne dmuchaćZdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.
Ale masz duże bobo
Daktyl2016
Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.
Najważniejsze że sprawdziłas. A to że czujesz się jak histeryczka, olewaj!!!
Od tego jest IP
reklama
Daktyl2016
Dołączam do grona przeziębionych kuuuurna! Boli mnie gardło jak dzieciom przeszło i mogłabym się wyspać to boli mnie gardło chyba wezmę apapa [emoji58]
Ja pieprze, współczuję!!