reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja przez ponad rok cierpiałam na okropny ból zatok bardzo Ci współczuję. I też polecam stosować fixin, w maju miałam operacje zatok, plukalam je tym płynem gdy już nie mogłam wytrzymać z bólu. Po operacji tez kazali mi stosować i za każdym razem gdy mam katar profilaktycznie aby nie doprowadzić do stanu sprzed operacji. Na ból zatok pomagają też okłady ciepłe z fasoli zagrzanej w piekarniku z solą. Po podgrzaniu zawijałam w ręcznik i na twarz :-) pomagało natychmiast.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Ja przez ponad rok cierpiałam na okropny ból zatok bardzo Ci współczuję. I też polecam stosować fixin, w maju miałam operacje zatok, plukalam je tym płynem gdy już nie mogłam wytrzymać z bólu. Po operacji tez kazali mi stosować i za każdym razem gdy mam katar profilaktycznie aby nie doprowadzić do stanu sprzed operacji. Na ból zatok pomagają też okłady ciepłe z fasoli zagrzanej w piekarniku z solą. Po podgrzaniu zawijałam w ręcznik i na twarz :-) pomagało natychmiast.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Ja też sól rogrzewalam w ściereczkę i na zatoki kladlam.

5djylbetecfse5n6.png

Ja mam Irigasin ale to pewnie to samo co fixsin butelka i saszetki do rozpuszczania. Co prawda trzeba się przemoc za pierwszym razem i człowiek czuje się jakby na basenie się przytopil ale po płukaniu ulga nieziemska. Ja miałam problemy z zatokami a odkąd używam irigasinu nawet na zwykły początkowy katar od razu przechodzi. Ważne żeby robić przynajmniej godzinę przed snem żeby po tym płyn miał czas całkowicie splynac a i ja nie robię jak mam wychodzić z domu boję się zaziebic czy coś[emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png

Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dołączam do grona przeziębionych kuuuurna! Boli mnie gardło jak dzieciom przeszło i mogłabym się wyspać to boli mnie gardło chyba wezmę apapa [emoji58]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.

Bardzo dobrze że to sprawdziłas! Lepiej zapobiegać :)
A jestem ciekawa ile moja dzidzia waży. Na połówkowym mi podadzą co nie;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Dobrze, że pojechałaś. Lepiej na zimne dmuchać :)
Ale masz duże bobo :D

Najważniejsze że sprawdziłas. A to że czujesz się jak histeryczka, olewaj!!!
Od tego jest IP

reklama
Do góry