reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć Dziewczynki, całuje Was po świętach, dopiero mam chwilę, aby wejść na forum. po swietach zostali u nas goscie, a od wczoraj synek i ja chodzimy zakatarzeni, w szczegolnosci ja, czuje sie fatalnie.

Doczytalam i gratuluje serdecznie udanych wizyt i ciesze sie niezmiernie, ze sporo z Was poznalo plec maluszkow.

Mi sie udalo upolowac na wyprzedazy next troche ciuszkow, to pozniej wrzucę fotki na watek zakupowy :)

Sciskam Was mocno i zycze duzo zdrowka dla chorujacych, łącze sie w bolu gardla, zatok i glowy... :(

reklama
Mnie też jakoś dziś brzuch ciągnie ale to chyba normalne - rosniemy :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Przez ponad pół roku miałam problemy neurologiczne. Strasznie trzesły mi się ręce i najgorsze było to ze żadne leki nie pomogą dopóki sam organizm się nie zregeneruje. Do tej pory mam czasami nagle bóle głowy i tylko położenie się i zamknięcie oczu na chwile pomaga. Całe szczęście boleriozy nie mam. Tak więc dziewczyny przestrzegam przed kleszczami. Cała moja rodzina po tej sprawie zaszczepila się na kleszcz owe zapalenie opon mózgowych. Niby nie uchroni się przed samą choroba ale jak juz się zachoruje to lżej się przechodzi i mniejsze jest ryzyko innych powikłań.

Ehhh dziewczyno ale miałaś przeboje :(

p19u9jcg81ehxczt.png

Cześć Wam. U mnie podobnie - nie mogliśmy doczekać się Świąt, a tu już po nich. Tydzień urlopu pozwolił odetchnąć od codziennego biegu, chociaż przyznam się bez bicia, że tak mi brakowało ciszy i spokoju (i pisze to mama 2latki :D), że zamarzyło mi się zwolnienie...ale nie, jeszcze obiecuję sobie te 2-3 miesiące człapać się ;)
A po dzisiejszym USG pan doktor stwierdził, że ruchliwa ta nasza Panna :) Ja jestem przeszczęśliwa, mąż odrazu grozi, że się nie podda ;)
Gratuluję Wam udanych wizyt i zdrowych Maluszków :)
PS szczęśliwego Nowego Roku :) Dużo zdrowia, uśmiechu, cierpliwości i pokładów energii!

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Cześć Dziewczynki, całuje Was po świętach, dopiero mam chwilę, aby wejść na forum. po swietach zostali u nas goscie, a od wczoraj synek i ja chodzimy zakatarzeni, w szczegolnosci ja, czuje sie fatalnie.

Doczytalam i gratuluje serdecznie udanych wizyt i ciesze sie niezmiernie, ze sporo z Was poznalo plec maluszkow.

Mi sie udalo upolowac na wyprzedazy next troche ciuszkow, to pozniej wrzucę fotki na watek zakupowy :)

Sciskam Was mocno i zycze duzo zdrowka dla chorujacych, łącze sie w bolu gardla, zatok i glowy... :(
Zdrówka kochana! Sama dopiero co doszłam do formy po chorobie. A na zatoki polecam płyn do płukania nosa i zatok. Mi takie płukania przynosiły ulgę !

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Do góry