reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A ja dzis spałam wyjątkowo dobrze. Moze dlatego, że ustały burze między mną a mężem.
Gdzieś właśnie przeczytałam, ze jak ciężarna kłótliwa i humorzasta to znak na dziewczynkę. To ja chyba powinnam byc w ciąży trojaczej i wszystkie baby;)

oar8pg4ngmro558y.png

A ja dzis spałam wyjątkowo dobrze. Moze dlatego, że ustały burze między mną a mężem.
Gdzieś właśnie przeczytałam, ze jak ciężarna kłótliwa i humorzasta to znak na dziewczynkę. To ja chyba powinnam byc w ciąży trojaczej i wszystkie baby;)

oar8pg4ngmro558y.png
Ojej to cudownie [emoji4] wg Twojej metody u mnie chlopak[emoji38]

Dziennie Was poczytuje wieczorem, ale po nadrobienia 20-30 stron Idę spać i jakoś tak nie mam okazji żeby się przyłączyć do dyskusji :)
Miałam wczoraj mieć wizytę u swojej ginekolog, ale niestety nie było już miejsc. A taka byłam nastawiona, że wreszcie po miesiącu przerwy zobaczę swoje maleństwo. Tyle dobrze, że kolejna wizyta już we wtorek. Staram się żeby ten czas jak najszybciej zleciał.

A od wczoraj mam takiego doła. Dzisiaj to już całkiem się rozklejam.

oar8pg4ngmro558y.png
Ja jestem w tej ciąży wyjątkowo humorzasta [emoji23] i jeszcze mam tak, że jak coś mi się chce to muszę to mieć bo inaczej chodzę wściekła... Mąż był w szoku na początku ale teraz gna do sklepu i robi ci mi się chce [emoji1]
A z chłopcami tak nie było...

Cześć Dziewczynki,

nie odzywałam się ostatnio bo miałam gorsze chwile.. w środę rano potrąciłam autem kobietę, która wtargnęła mi na drogę. Jej nic się na szczęście nie stało, tylko złamany obcas w kozaku, a u mnie niestety stres spowodował wysokie ciśnienie i wylądowałam u lekarza. Z dzieciątkiem wszystko ok, ale ile nerwów było to masakra... to dzisiaj mnie jeszcze telepie..

Mam już monitoring z miejsca wypadku, babka weszła na jezdnię w miejscu niedozwolonym, dodatkowo ścinając sobie drogę, dobrze że akurat ruszałam i miałam tylko 20km/h na liczniku, ale i tak było bardzo stresująco..
O jej współczuję ludzka bezmyślność nie zna granic trzymaj się

o matko to jak ja z chłopakami w sumie to z drugim byłam oazą spokoju

reklama
Do góry