Ale jak dziecko z tabletek??Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się bardzo boje. Mój poprzedni lekarz prowadzący mnie tak nastawił, bo to dziecko z tabletek, że ja młoda że to różnie może być ...
reklama
Moja znajoma tez zaszla w ciaze biorac tabletki anty,tez mloda,ale dziecko po czesci jest niesprawne,lecz nie do konca wiadomo czy to przez tabletki czy po prostu przez inny czynnik,sa rozne uwarunkowania a zwlaszcza ze pewnie od razu odstawilas tabletki jak tylko zorientowalas sie o ciazy wiec nie panikuj i wszystko bedzie dobrze. Musisz byc dobrej mysli.nie o to chodzi. Ja zaszłam w ciążę biorąc tabletki anty, mogłam uszkodzić płód.
U
użytkownik 16
Gość
Jak mnie dzisiaj brzuch swędzi. Kremowałam juz pewnie ze cztery razy i nadal!
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Rośnie [emoji3]Jak mnie dzisiaj brzuch swędzi. Kremowałam juz pewnie ze cztery razy i nadal!
Ja ide w srode z mezem ::-)Na genetyczne bierzecie ze sobą partnera,lub kogoś bliskiego?
Ja do swojej carbonary nie daje zadnych jajek ani zoltek...jakos nie smakuje mi i na sama mysl i dla mnie to surowe jajka nadal...Spokojnie z tym rozstrzepieniem powiedział ze to się bardzo rzadko zdarza ale jak nie trzeba to nie należy stosować czego tylko profilaktycznie. To są tabletki to zawsze jakaś ingerencja aczkolwiek jak trzeba to trzeba znam kobiety które cała ciąże stosowały nic się nie stało ale stosowały bo musiały .
Ja dzisiaj wymyśliłam ze zrobię spagetii carbonara pierwszy raz i mam problem bo nie wiem czy użyć całych jajek czy tylko żółtek ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jutro wywiadowke :-( eee nie lujie chodzic tam sama bez meza,ale on jutro pracuje....
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja to tylko daje serek mascarpone i smietane plus duuuuuzo boczkuJa do swojej carbonary nie daje zadnych jajek ani zoltek...jakos nie smakuje mi i na sama mysl i dla mnie to surowe jajka nadal...
Zjadlam.kapusniak... bardzo tego zaluje...
Co z tym zamknietym watkiem ?
reklama
Witam ja dziś miałam prenatalne wg usg termin mam na 10 czerwiec a wg OM na 6 czerwiec
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom