reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się bardzo boje. Mój poprzedni lekarz prowadzący mnie tak nastawił, bo to dziecko z tabletek, że ja młoda że to różnie może być ...

w57vyx8dubspq12k.png
Ale jak dziecko z tabletek??

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
nie o to chodzi. Ja zaszłam w ciążę biorąc tabletki anty, mogłam uszkodzić płód.

w57vyx8dubspq12k.png
Moja znajoma tez zaszla w ciaze biorac tabletki anty,tez mloda,ale dziecko po czesci jest niesprawne,lecz nie do konca wiadomo czy to przez tabletki czy po prostu przez inny czynnik,sa rozne uwarunkowania a zwlaszcza ze pewnie od razu odstawilas tabletki jak tylko zorientowalas sie o ciazy wiec nie panikuj i wszystko bedzie dobrze. Musisz byc dobrej mysli.

uwo9dqk323h73wzt.png

Spokojnie z tym rozstrzepieniem powiedział ze to się bardzo rzadko zdarza ale jak nie trzeba to nie należy stosować czego tylko profilaktycznie. To są tabletki to zawsze jakaś ingerencja aczkolwiek jak trzeba to trzeba znam kobiety które cała ciąże stosowały nic się nie stało ale stosowały bo musiały .
Ja dzisiaj wymyśliłam ze zrobię spagetii carbonara pierwszy raz i mam problem bo nie wiem czy użyć całych jajek czy tylko żółtek ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do swojej carbonary nie daje zadnych jajek ani zoltek...jakos nie smakuje mi i na sama mysl i dla mnie to surowe jajka nadal...

uwo9dqk323h73wzt.png

Dziewczyny jeśli znacie jakieś fajne przepisy na obiad to wrzucajcie. Na carbonare też poproszę, bo uwielbiam a robię tylko z torebki[emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry