reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cała noc nie spalam, mała kasłała myślałam, że się udusi. Na szczęście ok 5 rano przeszło. Juz się chciałam na pogotowie zbierać ale ja ufam tylko mojemu pediatrze. Jak widzę , że oni przystawką 3 razy słuchawki i już antybiotyk to mnie krew zalewa. Więc dziś pewnie nici z zakupów.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ojej, życzę dużo zdrówka dla córci. Pozostają zakupy online :) A co do antybiotyku mam to samo zdanie, dlatego wczoraj jechałam z synkiem ponad 20 km do tej mojej znajomej lekarki. Dostaliśmy trochę leków, głównie w syropie albo kropelki, ale absolutnie żadnego antybiotyku.

reklama
Ech tak piszecie o tych zakupach a ja przez ten remont jestem na minusie w dodatku z zusu dostanę o wiele mniej niż miałam wypłatę :( o świętach nawet nie chce mi się myśleć.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej, życzę dużo zdrówka dla córci. Pozostają zakupy online :) A co do antybiotyku mam to samo zdanie, dlatego wczoraj jechałam z synkiem ponad 20 km do tej mojej znajomej lekarki. Dostaliśmy trochę leków, głównie w syropie albo kropelki, ale absolutnie żadnego antybiotyku.
My zawsze dostajemy skierowanie na badania przed antybiotykiem. Zawsze mam pewność , że dostała go w ostateczności. Kilka razy już mała była w tak złym stanie, że wszyscy krzyczeli co ja wyprawiam ona tylko antybiotyku potrzebuje , a za kilka dni choroba przeszła sama.

Szkoda , że ten black friday nie jest po połówkowym [emoji1] wybrałam parę unisexow , ale dla mnie dziewczynka powinna być ubrana jak dziewczynka a chłopiec jak chłopiec . Jedni uważają , że małemu dziecku wszystko pasuje ja nie koniecznie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ech tak piszecie o tych zakupach a ja przez ten remont jestem na minusie w dodatku z zusu dostanę o wiele mniej niż miałam wypłatę :( o świętach nawet nie chce mi się myśleć.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie obiecałam,że na święta nie robimy,żadnych nie wiadomo jakich zakupów.Prezenty tylko dzieciakom.Ale za to dom sobie wystroję, zawsze była choinka i jakieś tam ozdoby a w tym roku bez kitu kiczowato zrobię.Wszędzie powieszę lampki, pierdołki, świecidełka- a co tam. I chociaż póki co, narazie wcale nie czuję świątecznej atmosfery to mam nadzieję,że szybko przyjdzie:) I nie zapraszam nikogo,pierdzielę stać jak co roku przy garach i każdy przyjedzie na gotowe .

Ja sobie obiecałam,że na święta nie robimy,żadnych nie wiadomo jakich zakupów.Prezenty tylko dzieciakom.Ale za to dom sobie wystroję, zawsze była choinka i jakieś tam ozdoby a w tym roku bez kitu kiczowato zrobię.Wszędzie powieszę lampki, pierdołki, świecidełka- a co tam. I chociaż póki co, narazie wcale nie czuję świątecznej atmosfery to mam nadzieję,że szybko przyjdzie:) I nie zapraszam nikogo,pierdzielę stać jak co roku przy garach i każdy przyjedzie na gotowe .
Ja w ozdobach świątecznych cenie minimalizm. Pierniczki , lampki i drobne ozdoby na choince. Bez łańcuchów i miliona kolorowych bombek.

A o prezentach znaczne myśleć po wypłacie. Już nie mogę się doczekać :)

My na święta jezdzimy do rodziców w tym roku tylko wigilię spedzimy u mamy, resztę u teściów. Cała moja rodzina od strony mamy idzie na wesele kuzynki. Ja zostaje , mam żałobę a poza tym nie chce mi się.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Cześć :)
Dziewczyny mnie też ważą i sprawdzają ciśnienie na każdej wizycie, robi to położna.
Justyna- trzymam kciuki, jesteśmy z Tobą!
I życzę zdrówka dla Waszych dzieci :*
Miłego dnia :)

My zawsze dostajemy skierowanie na badania przed antybiotykiem. Zawsze mam pewność , że dostała go w ostateczności. Kilka razy już mała była w tak złym stanie, że wszyscy krzyczeli co ja wyprawiam ona tylko antybiotyku potrzebuje , a za kilka dni choroba przeszła sama.

Szkoda , że ten black friday nie jest po połówkowym [emoji1] wybrałam parę unisexow , ale dla mnie dziewczynka powinna być ubrana jak dziewczynka a chłopiec jak chłopiec . Jedni uważają , że małemu dziecku wszystko pasuje ja nie koniecznie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Zgadzam się w 100% w jednym i drugim :)

Ja nawet nie chce chyba myśleć jeszcze o Świętach. Nasze będą w tym roku bardzo smutne- pierwsze bez mojego Taty. Zmarł pół roku temu, a do dzisiaj codziennie wszyscy za nim placzemy, bo był takim dobrym człowiekiem i miał taką wolę życia, a nowotwór nie pozwolił mu żyć :(

Ja nawet nie chce chyba myśleć jeszcze o Świętach. Nasze będą w tym roku bardzo smutne- pierwsze bez mojego Taty. Zmarł pół roku temu, a do dzisiaj codziennie wszyscy za nim placzemy, bo był takim dobrym człowiekiem i miał taką wolę życia, a nowotwór nie pozwolił mu żyć :(
Przykro mi strasznie :( Te nowotwory to jakaś plaga dzisiejszych czasów :(
No my na święta szaleć nie będziemy bo nie ma jak ale trzeba będzie się nagimnastykować żeby jakiekolwiek były. 15 grudnia odbieramy drzwi i musimy dopłacić jeszcze 1500zł Nic to, jakoś to będzie zamartwianie się mi nic nie da ale myślałam że będę jeszcze pracować a tu zonk.

reklama
Przykro mi strasznie :( Te nowotwory to jakaś plaga dzisiejszych czasów :(
No my na święta szaleć nie będziemy bo nie ma jak ale trzeba będzie się nagimnastykować żeby jakiekolwiek były. 15 grudnia odbieramy drzwi i musimy dopłacić jeszcze 1500zł Nic to, jakoś to będzie zamartwianie się mi nic nie da ale myślałam że będę jeszcze pracować a tu zonk.

Jejku Majka, ale macie wydatków przed Świętami :( Tak, rak to straszna choroba i niestety coraz częściej ludzie chorują na niego. I niestety w coraz większej ilości oznacza wyrok, nielicznym udaje się wyjść, zwłaszcza jeśli sa już przerzuty do innych narządów :(

Do góry