reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

Justyna :( :( :( jak to odszedł? Teraz, gdy spodziewacie się maleństwa? Boże strasznie mi przykro. Nie odwracaj się teraz od nas, Suelen ma rację.

reklama
Justyna-bardzo mi przykro,nie wyobrażam sobie co musisz teraz czuć...wiem,że to marne pocieszenie,ale z czasem będzie lepiej i wszystko się ułoży!!

Dziękuję wam dziewczyny. Świat mi się zawalił. Po 13 latach razem stwierdzil ze nie potrafi już być ze mną. Moze przerosła go odpowiedzialność. Nie wiem. Nie potrafię go zrozumieć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to inna kobieta.

Wrocilam dzisiaj do rodzinnego domu. nie wyobrażam sobie żyć w mieszkaniu gdzie każdy kąt mi go przypomina.

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

Witajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

Justyna trzymaj sie. Zaglądaj do nas i jak będziesz mieć ochotę to pisz. My tu jesteśmy.

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

JustynaZbl, kochana zostań z Nami. Na pewno przyda się Tobie nasze wsparcie, jeśli nie chcesz nic mówić, to nie musisz ale naprawdę chcemy Tobie jakoś pomóc... A chociaż rozmowa, mile słowo zawsze się przyda! Trzymaj się <3

m3sxrjjgxhzwu0vd.png
Jak będziesz gotowa to się odezwij oby jak najszybciej, trzymam kciuki za Ciebie.

reklama

m3sxrjjgxhzwu0vd.png
Zabraniam Ci znikac ! W dalszym ciągu jestes czerwcową mamą. My jestesmy od tego tutaj zebybsie wspierac :-) a to ze do Nas o tym napisalaś swiadczy o tym ze juz stalysmy sie częscią Twojej codziennosci :-) z czasem bedzie lepiej a czas uplynie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry